• bayer firmasının çıkardığı kutusunda 400 mg moksifloksasin içeren 7 tablet bulunan fluorokinolon grubu geniş spektrumlu bir antibiyotiktir. inatçı sinüzitlerde 2 kutu düzenli kullanımı tavsiye olunur.

    uzman edit: tüberkulozda en az izoniazid kadar etkinliği olduğundan ve yeni nesil tüberküloz mikropları izoniazid'e dirençli olduğundan; sinüziti boş verip tüberkuloza saklayın bu ilacı demektedirler...
  • gebelikte kullanıldığında, hastalığı yaratan mikroorganizmaların dna'sını bozayım derken embriyonun da dna'sını bozarak gebeliğin sona ermesini gerektiren moxifloxacin grubu antibiyotik.
  • ağır antibiyotik. sıradan gribal enfeksiyona yakalanan babama yazıldığı için dumura uğradım.
  • gram pozitif ve gram negatif organizmalar, anaeroblar, aside dirençli bakteriler, mycoplasma, chlamydia ve legionella türleri gibi atipik bakterilerin geniş bir bölümüne karşı in vitro aktiviteye sahip, florokinolon grubu geniş spektrumlu antibiyotik.
    muadilleri için;

    (bkz: mofelox)
    (bkz: moxday)
    (bkz: moxitec)
    (bkz: atafloks)
  • ben böyle bi ilaç görmedim arkadaş. prospektüsündeki 0,00001%' lik dilime mi girdim nedir bütün gün kafa bi dünya dolaşıyorum. sanki antibiyotik değil anti-antidepresan.
  • bu yasima geldim saymadim kac farkli cesidini kullanarak ecza sektorune katkida bulundum ama
    boylesini gormedim ilactan 1 saat once gozumden uyku akarken alip yatmamla
    kafatasim icinden disariya cikmak icin hucmeden binlerce esek arisina ev sahipligi yapmam bir oldu.

    bu nedir ya.
  • an itibarıyla kafasını yaşadığım ilaç. yemin ediyorum, kafam güzelleşti ya. gözümün önünce bir şeyler de uçuşmaya başladı, tırstım. işık hassasiyeti de yaratıyor zaten. ışıkları kapatında daha az çarpıyor sanki... emin olmadım...
  • şimdiye kadar çok ilaç içtim fakat bunun gibisini hiç içmemiştim! arkadaş bu nedir? nasıl bir kimya ihtiva eder? içtikten 1 saat sonra gözlerimi açamadım. kafam resmen güzel oldu. delicesine bulantı, ağırlık hissi, enerjisizlik ya hu ne desem az gelir o derece kötü! belki dedim ilk gün alışmaya çalışıyor bünyem ama ertesi gün gene içtim, bayılıyordum. iki günlük kullanımdan sonra bir daha asla içmeyeceğim ilaç olmuştur.

    hülasa kullanırken dikkat edilmesi gereken ilaç.
  • gastrit illetine bulaştıysanız, cok da tavsiye etmeyecegim ilaç. 5-6 saat sonrasında gelen mide agrısını allah dusmanıma bile yasatmasın.
  • yan etkilerinde aynen şu yazar.

    kalp durması halinde acilen doktora başvurunuz.

    kalp durunca nasıl başvuruyorduk söyleyin lan bana ben bilmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap