• hemen hemen tüm avm'lerde bulunan oyun alanları. verdikleri bir kart ve içine yüklenen kredilerle çocugunuz vakit geçirebiliyor. kızımın bir oyun alanı hastası olmasından dolayı bu oyun alanları konusunda master yapmış olabilirim.

    avm'nin kalitesi ile eşit kaliteye sahip alanlar.. boktan bir semtin boktan bir avm'si ise oyuncaklar kısmen bozuk sökük ya da korumaz iken lüks semtin avm'sinde bulunan oyun alanı ekstra personel tedariği ile çığır açmaktadır.

    10 kere sağa 10 kere sola yatan ve 2 dakika süren oyuncak araç için 5 tl ister bu götler.
  • urfa daki piazza avm de bir gün bu alanlardan birini iliyorum. koca bir kum alan, çocuklar yalınayak koşuyor, küreklerle arabalara dolduruyor oynuyor, kimisi kaydıraktan kayıyor. tabiki güzel bir şey fakat yine de o an üzüldüm, bizler dere kenarlarında çamurdan hamurla oynayarak büyüdük, benim neslimde böyle büyüyen çocuk çoktu. onu geçtim sokakta oynardık akşama kadar. şimdiki çocukların böyle bir lüksü yok malesef. o oynadığımız oyunların tadına asla varamayacaklar.
  • çocukların hastalanmasına neden olan ve genel olarak doktorlarca tavsiye edilmeyen mikrop dolu alanlardır. özellikle top havuzları mikrop yuvasıdır. çocuğunuz parklarda oynasın daha iyi.
hesabın var mı? giriş yap