• bir mobilya markası
  • müşteri hizmetleri son derece ilgili ve nazik olan firma.
  • mobilyaları alana kadar müthiş ilgili olup, ürünler alınıp ödeme yapıldıktan sonraki süreçte sinir krizleri geçirmeye vesile olan mobilya firması. halbuki ağabey-kardeş ilişkisine kadar giden bir yakınlıkla başladığında her şeyin sorunsuz hallocağını düşünmüştüm ancak iki ay ürün bekleme, üstüne getirilen ayıplı ve kırık eşyaları değiştirene kadar göbek çatlatır hale geldiler. üçüncü ay oldu, evliliğime kaldı bir aydan kısa bir zaman ama hala sorun çözülmedi ve çözmeye de niyetleri yok.

    kesinlikle güleryüzlerine bakmayın, arka planda dehşet bir organizasyon ve iletişimsizlik, umursamazlık olan firma. işbu yazdıklarım avcılar şube ve fabrika için geçerlidir.
  • satış esnasında müşteri ile ilgi ve alakaları süper olan firma. ayrıca mobilya tasarımları da çok güzel. lakin düşündüğümüz kadar kaliteli değil maalesef.

    şu takımdaki sandalyelerden 4 tane.

    şu masayı ve sandalyelerini satın aldık kendilerinden.

    metal sandalyelerin 2 tanesinin sırt dayama bölümleri geldiğinin ilk hafta ikiye ayrıldı. geri yolladık 1 ay kadar yapılmasını bekledik. geldi. şimdide diğer iki tanesinden birinin sırt dayama bölümü düştü.

    still yemek odası takımının taş gibi sağlam görülen sandalyelerinden biri de daha ikinci ayda içten kırıldı. hiçbir baskı yok. sadece standart kullanım.

    bonus olarak zigon sehpanın da vidaları düşmeye başladı. can sıkıcı.

    uzun lafın kısası kendi deneyimimize göre düşünüldüğü kadar kaliteli malzemeler satmıyorlar.
hesabın var mı? giriş yap