• doğru önermedir. ancak batı blokuna yakın olanlar için de aynı örnekler verilebilir. kıbrıs sorunu, dağlık karabağ sorunu, afganistan sorunu, suriye ırak türkmenleri sorunu da batının doğurduğu sorunlardır. dolayısıyla batıcılar'da doğucular'da yanlış yoldadır.

    çareyi ise atatürk yıllar önce vermiştir.

    tam bağımsız türkiye.

    çevresinde "yok, olmaz, çok zor" diyen halide edip adıvar gibi yol arkadaşlarına ise olabileceğini 30 ağustos'ta, 9 eylül'de, mudanya'da ve lozan'da göstermiştir.
  • ülkemizin idlib'de kaybettiği 15 şehitin sorumlusu olmalarının kanıtladığı iddia. bu kesim 15 temmuz darbesi sürecinde şoka giren cb ve akp'yi yönlendirerek askerlerimizi uçaklarıyla şehit eden rusya'ya bağımlı hale getirmiştir. sosyal medyayı kullanan bu kesim (özellikle paşa kılıklı herifler) inanılmaz iftiralarla ülkemin insanlarını gütmüştür. bu güdülen kesime sadece ak boylar değil, aynı zamanda cumhuriyetçiler ve milliyetçiler de dahildir.

    bu kesim öyle başarılı olmuştur ki idlib'de askerlerimiz şehit edilmesine rağmen kimse tepki verememektedir. öyle kötü bir durum ki adamlar videoları tv'lerde yayınlıyor ve dalga geçiyorlar. ve hala başta ekşi sözlük ve twitter olmak üzere propaganda yapmaya ve iftira atmaya devam etmektedir. ve gerçekleri söyleyenlere iftira atarak susturmaktan başka birşey yapamamaktadırlar.

    görevini başarıyla yapan bu kesim şu anda rusların askerlerimizi şehit etmesine gıkını çıkaramamaktadır. libya ve idlib'te rusya ile mücadele ettiğimiz için köstek olan bu kesim rusya'nın yaptığının onda birini batı yapsaydı her yerde bağırıyor olacaklardı. bu salaklara inananlar aptal oğlu aptaldır.

    örnekler:
    nihat genç abd karşıtlığı pompalıyor
    osman başı'büyük' beyni küçük s-400 överken
    osman'dan başka palavralar
    fetö-35 sallaması by osman beyniküçük
    nato tr'ye karşı ama rusya?
    libya'ya asker gönderemeyiz? hadi ya?
  • turk cografyasi rus cografyasiyla bu kadar birbirine girmisken avrasyacilik-turkculuk konularinin sinirlarini cizmek kolay olmaz.
  • kesinlikle doğru bir önerme. çünkü başını doğu perinçek'in çektiği avrasyacı güruhun esas amacı tıpkı çin komünist partisi'nin kendi halkına yaptığı gibi türk halkının hak ve özgürlüklerini elinden almak suretiyle türkiye'yi köleleştirmektir.
hesabın var mı? giriş yap