• egemen bağış'ın oynayacak olmasıyla haberdar olduğumuz bir trt dizisi. içeriğiyle ilgili egemen bağış "avrupa avrupa dizisi, avrupa birliği sürecini esprili, sempatik bir şekilde anlatarak milletimizi bu sürece ortak eden değerli bir platform." demiş. ne olduğu belli değil yani..

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25241178/
  • daha önce yapılmış benzeri için

    (bkz: ab'nin yolları taştan)
  • şu an trt 1'de ilk bölümü oynamakta. kıbrıslı ailesiyle beni bitirmiş dizidir. kıbrıs şivesini çok başarılı konuşuyorlar. oyunculuklarıda güzel olunca tadından yenmiyor. olmuş bu dizi.
  • oyunculuklar mükemmel..
    henüz ilk bölümüymüş, tesadüfen başından itibaren izlemeye başladım.. reklamda bile kanal değiştiresim gelmedi..

    tam tadında, tam kıvamında bir sitcom olmuş..
    trt'nin son dönemde böyle doğru düzgün diziler yayınlıyor olması takdire şayan açıkçası..
  • tanıtımlarında çalınan parçaların bir tanesinin orijinal ama ilk duyulanın çakma olduğu dizi. resmen "waltz 2 from jazz suite" temasının yandan yemişi. şurda çalıyor. dizinin henüz ilk bölümü olduğu için (ve ben de başını kaçırdığım için) internette bilgileri filan yer almıyor henüz. fanları bir grup kurmuş, 100 bölüme ulaşır diyorlarmış, onun bilgisine erişebildim bir tek. ne müzikleri yapanın ismini bulabildim, ne jeneriği izleyip dizinin müziği mi kesinleştirebildim. inşallah yalnızca o birinci bölüm tanıtımı için böyle ucuz ve adi bir kopyalama yapmışlardır.

    elinizde o kadar olanak varken, oturun da düzgün müzik yapın kardeşim. ilk özel kanal dizileri yapılırken, star'da yağlanıp ballanan ve "müzikleriyle dikkat çekiyor" denilen bir dizinin ana teması da blade runner kapanış temasının tersine çevrilmiş haliydi.

    ayıp yahu!..

    not: tekrarın sonunda neyse ki başka bir parça çaldı, hoş o da benziyor bir şeylere ya, neyse...
  • egemen bağış'ı trt'de "türkiye avrupa birliğinin bir üyesi olmuştur. vatana millete hayırlı olsun" temalı konuşmasıyla görünce "oha lan nası lan!??" şeklinde kısa süreli bir şok yaşamama sebebiyet vermiş dizidir.
  • televizyonda seyredilecek ender türk dizilerinden biri.
    ilk 2 bölüme bakarak komedi olarak big bang theory, how i met your mother falan yanına bile yaklaşamaz.
  • süper bir kadro ile yapılmış yeni güldürüklü trt dizisi. çok yaşayın emi çok güldüm valla.

    --- spoiler ---

    -hıbı diyo ya

    --- spoiler ---
  • şu an izliyorum. ilk kez izliyorum. dizi güzel midir bilmem de bu bölüm güzel. hiç beklemezdim.
  • dün sabah ilk bölümün tekrarı akşamda yeni bölümünü izledim, gerçekten çok eğlenceli, oyuncu kadrosu sağlam, trt giderek hayatımıza giriyor mu ne
hesabın var mı? giriş yap