• avrupalı erkek gören türk erkeğinden bir farkı olmayan durumdur.

    iki cins de aynı coğrafyadan çıkmış, aynı aile değerleriyle yetişmiştir. bakmayın hemcinslerimin sürekli bok atmalarına.
  • eğer fıstık yeşili, çingene pembesi ya da gökkuşağı renklerinde saçlara sahip olanını görmüşse, bir kaç saniye bakıp ve sonra normal bir şekilde yürüyüp yoluna devam eden kızdır.
  • gördüğü kız güzelse, güzelmiş gerçekten der geçer. şaka lan şaka kıskançlıktan çatlar belli etmez.
  • bu veya benzeri başlıkta yazılan entrylere bakınca sözlüğün büyük kısmının dwarf olduğu sonucuna varıyorum.

    ya da başlıkta bahsedilen kız chalize theron ya da haidi klum.

    çevrenizdeki kızlar/erkekler ortalama bir avrupalı kızdan/erkekten çirkinse belki de hatayı kendinde arama vakti gelmiştir.
  • saçını sarıya boyatıp,bacaklarındaki siyah kıl köklerinden bir haber avrupai yürümeye başlar ;)
  • afallamaz bok atmaz kıskanmaz depresyona girmez. olmuyor öyle şeyler canlarım. avrupa sizin gördüğünüz mankenlerden oluşmuyor. avrupalı kızların hepsi sarışın mavi gözlü olmuyor. hepsinin boyu 175 değil. *

    edit: benim gördüklerim avrupalı değil türk kızlarıymış. hepsi kezbanmış. ben avrupa yakasını diyorsunuz sanmışım.
  • bu tür başlıklar gerçekten sıktı, tamam zamanında gülündü eğlenildi de artık kabak tadı vermeye başladı, bunun ardından gelecek cevaplar da belli ne oldu zoruna mı gitti, kompleks mi yaptın, kezbanlar alınmış falan filan... ne alınacağım çoluk çocuk sahibi olduk artık bunlara takılacak değiliz. benim anlamadığım avrupalıların niye bu kadar abartıldığı türklerin niye bu kadar ezildiği, takılmış herkes yok türk kızı yok italyan erkeği, niye bu kadar dar pencereden bakıyorsunuz hala? bir çoğunuz okumuş etmiş hem de öyle boş beleş okumuş değil az çok belli bir kültür seviyesinde olan insanlarsınız, burada da yazar olabildiğinize göre at gözlüğüyle değil de dışardaki bir adamdan daha farklı baktığınızı düşünüyorum hayata, olaylara... yani nedir bu avrupalı insan görme şaşkınlığı, siz dışarda her yabancı gördüğünüzde ağzınızı açıp aa yabancı mı diyorsunuz anlamadım ki nerede yaşıyorsunuz. insan insandır işte. her milletin güzeli de var çirkini de, bu kadar abartmayın artık.
  • avrupalı kızın karşısında ezilir. fiziki görünüş olarak değil neticede ikisinin de güzeli ve çirkini var. ancak avrupalının rahat davranışları türk kızına çok dokunur. akıllı olanları avrupalı kızın rahatlığına öykünürken aptal olanları din diyanet örf adet diyerekten kızın yaşam tarzına bok atar.
hesabın var mı? giriş yap