• interrail grubu tarafından haziran 2017'de düzenlenecek olan avrupa turu. 888 euro karşılığında tura katılma hakkına sahip olunabilir. 250 euro'luk kaporonun ardından ilgililerce katılımcının bildirdiği adrese yollanan ıslak imzalı sözleşme ile taraflar uzlaşır. sözleşme her ne kadar resmi bir dille yazılmışsa da interrail grubu sosyal ağlarında bu gezinin bir tur şirketinin hazırladığı bir gezi havasında olmayacağını, daha samimi ve arkadaşça bir ortam yaratılacağını vaad etmekte.
    gidilecek şehirlerin tam listesi şu şekilde;
    sofya
    belgrad
    budapeşte
    viyana
    prag
    giethoorn
    amsterdam
    brugge
    paris
    barcelona
    nice
    cannes
    cinqueterre
    monaco
    matka
    roma
    venedik
    selanik
  • herkese tek çık tek çık diyenlerin, o paraya ben 2 ay gezerim diyenlerin, biz kar amacı gütmüyoruz diyenlerin düzenlediği etkinlik.
    ne oldu, tek çıkıyorduk, 900 euroya 2 ay geziyorduk müsrif olmuyorduk, kar amacımız olmayan bi aileydik?
    para tatlı geldi tabi, interbus'a yeaaa tur şirketiyle gezilir mi diyenler, eleştirdiklerine dönüştüler.
    çok yazık.
  • çok uzun süre felsefesini hayranlıkla takip ettiğim, gıpta ettiğim, samimiyetlerine inandığım interrail türkiye oluşumunun; bendeki karizmasını çizdiren otobüs turu.
  • 14-30 ağustos 2020'de yapılacak avrupa turu için pandemi daha çıkmadan önce kaporalarımızı vermiştik.iki kişi için 200 euro... ilk önce iptal ettik dediler, biz de kaporalarımızı geri istedik hemen. eğer harcama yaptıysanız da faturaları gösterin geri ödeyebileceğiniz kısmı ödeyin dedik..türlü türlü şekilde bizimle dalga geçtiler... sonra bu sene olacak isterseniz gelin istemezseniz seneye gelirsiniz dediler. seneye gitmek istemediğimizi, turu iptal ettikleri tarihte hemen iptal etmek istediğimizi 100 kere söylememize rağmen o kadar kaba saba, sorumsuz, dalga geçer gibi davrandılar ki ...sanki az para ödemişiz gibi bir de kaporanın üstüne su içmemizi istiyorlar. kime istersen şikayet et tarzı tavır sergiliyorlar. ınterrail'in ismini zedeliyor. he bu arada biz salak gibi 2 kişi için 200 euro öderken bazıları 2 kişi için 50 euro ödemiş hahahah dalgalandınızzz :)

    based on a true story
  • avruparail kesinlikle uzak durun . virüs var diye götürecekleri tatilin parasını iade etmiyorlar . hiçbir yere de gidemedik . sakın tur almayın .
hesabın var mı? giriş yap