• --- spoiler ---

    avusturya parlamentosu’nda yer alan altı partinin ortak kararıyla türkiye’ye silah ambargosu uygulanacağı belirtildi.
    derstandart.at’de yer alan habere göre parlamento’da hükümetten türkiye’ye silah ambargosunu uygulamaya konması istendi. sosyal demokrat parti’den anderas schieder de düzenlediği basın toplantısında ülkede üretilen silahların türkiye gibi ‘karışıklık’ yaşanan ülkelere gönderilmemesi gerektiğini söyledi. yeşiller partisi milletvekili peter pilz ise cumhurbaşkanı tayyip erdoğan’ın siyasi yaptırımları küçümsediğini belirterek ekonomik yaptırımların daha etkili olacağını savundu: “avusturya’dan türkiye’ye uygulanacak bir silah ambargosu net bir mesaj olacaktır.” pilz, ambargo kararının ‘an meselesi’ olduğunu söyleyen ekonomi bakanı reinhold mitterlehner’e de teşekkürlerini sundu.
    --- spoiler ---

    ab ülkeleri, siyasi yaptırımlardan laf anlamayan hükümetimize farklı boylarda sopalarını çıkarmaya başlıyor.

    devlet adamlarımızın siyasi yaptırımlara verdiği entellektüel seviyesi yüksek cevapları ile gülüyoruz , eğleniyoruz da bu yolun sonu yol değil. bir anda kendimizi iran gibi buluvereceğiz.

    batıya tamamen cephe almış, ambargolarla boğuşan, bilimden sanattan uzaklaşmış , modern dünya ile bağlarını koparmış bir ülke olamaz türkiye.

    bir kaç tane beyefendi oraya buraya posta koyup , egolarını tatmin edecek diye çocuklarımızın geleceği ile oynuyoruz.

    sokaktaki insanların da bu hiç umrunda değil ya da bilakis hoşuna gidiyor.anlayamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap