• azerbaycanda düzenlenen 2018 dünya şampiyonasında ülkemizi temsil eden milli takım.resmi olarak ülkemizde "milli" sayılmaması sebebiyle kendi imkanlarıyla ve halit bey'in üstün çabasıyla organizasyona katıldılar.dün azra çelik adlı sporcumuz bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandirmistir. beklentimiz bu sporun bir federasyonu olması ve resmi olarak taninmasidir.
  • giderler olunca 'milli' sayılmıyor, başarı olunca 'milli gurur' olur.
    resmi anlamda sahip cikan yokken bronz madalya kazanan, imkan tanininca daha guzel isler yapar.
    turkcell, thy, bankalar gibi kurumlarla da iletisime gecilmeli sponsorluk elde edilmelidir.
    daha da onemlisi iyi ve guzel bir etkinlik ile cumhurbaskani ya da spor bakanina ses duyurulmalidir.

    bu arada sporcumuzu ve hocasini tebrik ediyorum..
  • bir an önce destek verilmesi gereken milli takım. başarı kazanmanız için illa dünya kupası kazanmanız gerekmiyor, bu başarıda pekala ülkenin tanıtımına katkıdır zaten gelişmiş olan sporlara devlet eliyle ve vergilerle milyon dolarlar akıtılacağına böyle takımlara destek verilse ülkeden ne milli takımlar çıkacak demekki dedirtmiştir.
  • saçma sapan gezilere, saçma sapan insanlara ve saçma sapan masraflara bütçe bulan, ayıran veya yaratan devletin potansiyeli olan gençlere daha önem vermesi gerektiğini gösteren takımdır. capoeira candır. yetenek, disiplin ve çok sıkı çalışma isteyen bir savunma sporudur. beni bu spora karşı meraklandıran güzel insana da buradan selam olsun.
  • dünyada popülaritesi her geçen gün artan ve ciddiye alınan bu sporda gençlerin teşvik edilmesi için milli spor olarak kabul edilmesi şart. futbola ayrılan bütçenin belki de binde biri yeterli olacaktır ve ülke tanıtımı için bu yatırım bence çok önemli.
  • ivedilikle milli takımının kurulması gereken spor dalıdır. yaşım elverse o kadar yapmak isterdim ki. bakanlık o kadar boş dallara ve insanlara aktaracağı paranın onda birini aktarsa dünyada söz sahibi oluruz. hocaları halit arkadaşıma selamlar. yürüyedur komşum!
hesabın var mı? giriş yap