• paul watson'un kendi hikayesini yazdığı, güzel bir başarı ve azim hikayesi.
    ingiltere'de yaşarken kendini bir anda dünyanın en zayıf milli takımının başında bulan bir adamın hikayesi.
    her futbolsevere tavsiye ederim.
  • http://www.hepsiburada.com/…yna-pohnpei-paul-watson]/ adresinde güzel bir hikaye şeklinde anlatılmış kitap. hoşunuza gidecektir.
  • futboldan az biraz hoşlanıyorsanız bu kitabı da seveceksiniz. hele benim gibi "acaba dünyada oynayabileceğim bir milli takım var mıdır?" diye manyakça düşüncelerle hayaller kuracak kadar çok seviyorsanız daha da seveceksiniz, çünkü hikaye bu noktada başlıyor. karşılaşan zorluklar, zaman zaman kahkaha attıracak mizah dozu, hiç tanımadığınız bir coğrafya ve kültür, okunabilirliğin diğer sebepleri. dediğim gibi futbola ilgiliyseniz pişman olmayacağınız bir roman.
  • domingo yayınevitarafından basılmış, çok harika bir yaşam, azim ve futbol öyküsü. en büyük zevkimiz olan ama şu yıllarda iğrenç bir sektöre dönmüş futbola insani, komik, yalın bir bakış açısı.

    futbolu azıcık da sevseniz, okuyunuz. pişman olmayacaksınız. çok seviyorsanız mutlaka okuyun. siz de pişman olmayacaksınız.
  • bir solukta okuyacağınız, her ilerleyen bölümde biraz daha işin içine dahil olacağınız ve sonlara doğru artık sizin de ekibin bir parçasıymış gibi hissedeceğiniz gerçek bir hikaye.

    bir çoğumuzun hep hayalini kurup da cesaret edemediği bir yolculuk, bir başarı öyküsü.

    keyifli, hele bir de futbolu ve okumayı seviyorum diyorsanız mutlaka edinmeniz gereken bir kitap.
  • hafta sonu itibariyle okumaya başladığım ve 2 gün içerisinde bitirdiğim kitaptır.

    --- spoiler ---

    sanki kitap biraz havada kalmış gibi. asıl merak ettiklerim ise paul ve matt'den sonra pohnpei takımı neler yaptı. düzenli bir takım oluşturulabildi mi. fifa'dan gerekli ödenekler sağlandı mı? güncel bir futbol ligleri mevcut mu? paul watson antrenörlük kariyerine devam ediyor mu? kafamda deli sorular sevgili sözlük
    --- spoiler ---
  • yazarı paul watson'ın tivit adresi https://twitter.com/paul_c_watson . şu an moğolistan'da bayangol 'u çalıştırmakta.
  • şu aralar kitapyurdu'nda sadece 3 tl'ye satın alınabilecek olan kitaptır.
  • öylesine aldığım ama bir akşamda keyifli bitirdiğim biyografik futbol kitabı. 3 tl gibi komik fiyatlara satılıyorken kaçırılmamalı.
  • epey akıcı ve eğlenceli fakat dikkat dağınıklığından muzdarip bir çevirmen tarafından türkçe’ye çevirilmiş olması üzücü... en az iki sayfada bir anlaşılması imkansız bir cümle mevcut.
hesabın var mı? giriş yap