• vücutta bir bug olduğunun resmi kanıtıdır. öksürük oluştuğunda yatmadan önce ayağın altına vicks sürülüyor ve kalın bi' çorap giyip yatağa girip uyku moduna geçiliyor. sabah kalktığınızda öksürükten eser pek eser kalmıyor. pek diyorum çünkü her öksürük şiddeti aynı değildir. çok şiddetli ise birkaç gün tekrarlanmalıdır.

    bu olayı ben, yeğenim, annem gibi birçok kişide denedik. ve inanılması zor ama gerçekten de gerçek. google'da ayağın altına vicks sürmek diye aratınca bile onlarca insanin deneyimi çıkmaktadır. siktir lan demeden önce denemek gerek.
  • doğrudur efendim.
    şahsen test edilmiş ve onaylanmıştır.

    bunun bir üst seviyesi de şudur ve herkez bilmez;
    karda kışta kıyamette dışarı çıkacaksanız ayağınızın tabanı ve parmak uçlarına bolca sürüp dışarı çıkın (ne ayakta ne parmaklarda bi üşüme olur)
    not: üst seviye (-15) derece soğukta ankara/mamak keçikıran da 6 saatlik tel nöbetlerinde test edilmiştir.
  • en radikal batıl inançlara bile kafa tutulabilecek derecede bir takım kimselere yerleşmiş olan inanış. lan ilacı yapan adam bile böyle bir iddiada bulunmuyor. ayağa sürüp öksürüğün, soğuk algınlığının geçmesini ummak ne demek?

    --- spoiler ---

    kullanım şekli ve dozu:
    baş ve gögüsle ilgili soğukalgınlığı belirtilerinde, soğukalgınlığına bağlı öksürüklerde, çocukların gece öksürüklerinde göğüs boyun ve sırt, vıcks vaporub ile iyice ovulur. ilacın tatbik edildiği bölge, kuru ve ısıtılmış bir bezle örtülür. rahat nefes alabilmek için, gece giysilerinizi vıcks vaporub sürülen bölgelerde gevşek bırakınız.(...)
    --- spoiler ---

    bunu okusun hala devam eder sürmeye, öyle radikal yani anladın?
  • son çare olarak denediğim 10 dakikada burnumu açan uygulama . çorapla asla yatamam ama yapacak bir şey yok boğuluyorum öksürürken. kar tatili olsa bizim yeşil gözlü dev adam patronumuz hemen kar tatili yapar ama yağmıyor. öksürürken ciğerim ağzımdan çıkmaz dimi. helppp
  • önce vicks üstüne kekik yağı sürerim misler gibi uyurum.
  • bir tutam goguse 2 tutamda ayaklara attinmi oksuruge baya iyi geliyor. zor durumlarda denenebilir.
  • kaynar suya koyup buharını solumak sinüzite çok iyi geliyor
  • inanmasam da denediğim ama bir etkisini göremediğim öksürük kesme yöntemi.belki önce inanmak lazımdı. inanmayınca olmuyor.
hesabın var mı? giriş yap