• allah senin belanı versin. nasıl iğrenç mahluklarsınız siz.

    kedimi veterine götürdüğümde canı acıdığı zaman deli gibi ağlardım. sanki benim canım acıyomuş gibi. siz nasıl bu kadar vicdansızsınız gerçekten aklım almıyo. hiç mi sevilmediniz bunun acısını masum canlardan çıkarıyosunuz.

    intikamsa intikam. inşallah bütün ellerini ayaklarını kaybedersin.
  • sırf böyleleri yüzünden tiksiniyorum memleketimden.

    hayvana vahşetin dili, dini, ırkı olmaz elbette ancak vicdan ve merhametten yoksun kişilerin yapabileceği bir davranış. nasıl birer çocukluğunuz oldu sizin? sizi yetiştiren kişiler sizlere iyiliği, sevgiyi, ahlakı, merhameti, vicdanlı olmayı vs. aşılayamamış. ülkenin yarısı zaten bu şekilde. madem eğitilemiyorsunuz bari caydırıcı cezalar olsa da gözünüz korksa.

    umarım yaşattığınız acıların ne boyutta olduğunu deneyimler, bir daha böyle şeyler yapmazsınız.
  • büyük ihtimal büyü yapmak için işkence edilerek öldürülen kedidir.

    yapanın allah belasını versin demek yetersiz, devlette cezasını versin artık!
  • bu vahşet sık sık yaşanmaya başladı. mavi balina gibi saçma sapan bir oyun yüzünden olabilir. iyi araştırılması, önlem alınması lazım.
  • bu haberlere artık alıştık, sıradan geliyor insanlara. ilk zamanlar kınıyorduk falan ama şimdi hepimizi duygusuzlaştırdılar, alıştık çünkü.
  • igrenc bir ortadogu ulkesinde gerceklesmistir.
  • vahşet, bu acıları hissetmek acı veriyor artık
  • artık dayanamıyorum. yandaş kanunlar anında çıkarken, hayvan hakları kanunu çıkmıyor, çıkmayacak, çıkartmayacaklar. bu insanlara göz yuman, bu kanunları çıkartmayanlar allahın laneti üzerinize olsun. o katledilen masumların kanında boğulun ve sonunu onlardan bin beter olsun.
  • bu şiddetin normal şiddetten farkı failin işkence yapmak için ekstra emek ve zaman harcaması. ve aynı şekilde patileri kesilen hayvanlar bulundu. üstelik de farklı illerde. enteresan bir şey var bunun altında:

    -ya farklı yerlerde yaşayan psikopat ruhlu insanlar internette gördükleri bir şeyin etkisi altında kaldılar (düşük ihtimal)
    -ya bunu kasıtlı olarak yapan bir tarikat, inanç, örgüt, alt-kültür gibi bir şey var (büyük ihtimal)
    -ya da dinci cinci üfürükçü arapçı ortaçağ artığı hacı hocalar (bkz: büyü bozma ve cin hastanesi) hayvan patisi keserek ayin yapıyorlar (çok büyük ihtimal)
  • allah belasını versin gerçekten kedi köpek öldürebilen bi insan herşeyi yapabilir sana asla zararı olmayan hayvana bunu yapan insana neler yapmaz en ağır cezaler bunun gibi pisliklerede verilmeli cinayet işlemiş gibi
hesabın var mı? giriş yap