• insanı gerim gerim geren hadise. ne vakit ayak fotoğrafı görsem, bir insan yanımda çoraplarını -kadın erkek farketmez- çıkarmaya kalksa acayip tiksiniyorum. hatta bir erkek olmama rağmen erkek ayaklarına daha tahammüllüyüm. belki bu cami cemaatinden alışık olmakla ilgili, camiye giden bir insan erkek ayakları görmeye alışabiliyor sanırım. ciddi problemlerim olduğunu düşünüyorum. kız arkadaşım ayaklarını kucağıma atmıştı bir keresinde sanki 5 litre suyu 10 dakikada içmişim gibi olmuştu midem.
  • yalnız olmadığımı görüp mutlu olduğum konu.
  • yazlarımı kabusa çeviren durum. ya açık ayakkabı giyiyorsun da bi zahmet bak bi ayağına. o ayak ayaklıktan çıkmış aq. açık ayakkabı giyen erkeklerden daha da beter tiksiniyorum. bir de bu durumu bilen kuzenlerim özellikle ayaklarını bana değdirirse bir gün kendimi kaybedip ana avrat dümdüz gitmekten korkuyorum. çoraplıyken o kadar huylanmıyorum neyseki.
  • teşekkürler sözlük bir konuda daha yalnız olmadığımı gösterdiğiniz için. henüz bugün sokakta bok yeşili pantolon şıpıdık terlik, ayak olduğunu tahmin ettiğim bir çift toynak görüp birazda soğuk algınlığının etkisiyle kusacak kıvama geldim. ayak başlı başına yeterince mide bulantısı sebebi iken birde ıslaksa neyse daha fazla devam edemiyorum kusucam

    tanım: kusma sebebi
  • kırk yaşıma kadar o kadar çok değişik gördüm, ama bitmeyen çeşitleri var dedirtmiş başlıktır.
    ayaktan tiksinmek ne ulan?
  • eve gelen çorapsız misafirin peşinden terlikle koşturan, kışın gelmesiyle insanların çorap giyecek olmasına sevindirten, çirkin ayak görünce bakakaldıran(kendiminki de çirkin olduğu halde), koltuğa değdiğinde üzerinde birikecek ölü derileri düşündürten, kısaca kafayı yedirten ve keşke bende olmasaydı dedirten bir tiksinti çeşididir.
  • hele yalın ayak dolaşıp altı pis pis o ayakları utanmadan çekip koltuklara sürtenlere hiç tahamülüm yok direk sınıfını gösteriyor o vatandaşın.

    bir de oturup konuşurken ayaklarını, ayak parmaklarını elleyenler ne demek o arkadaş? sonra o eller ile çay da kahvede içer ayağını ellemek normal değildir ellersen elini yıkarsın ben de böyle.

    düzenleme ek: aklıma geldi yılmaz erdoğan'ın bir filminde sermiyan midyat ayak fetişitiydi komik sahneydi (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=zrhfgv52wyq)
  • (bkz: podophobia)
  • başlığı görünce yine tiksindim sevmiyorum arkadaş aklıma mantarlar, terler geliyor..öğyk
    (bkz: ben kusmaya gidiyorum)
  • yazın plajlarda işkence çekmektir, toplu taşımalarda sandalet giyen ayaklara kitlenmektir. hani tuhaf bir şey görünce istemsizce bakmaya başlarsınız ya tam olarak o.

    uzun tırnaklı, sedefli ojeli teyze ayağı diye bir şey var bildin mi? biliyorsan sen de bizdensin, gel güzel kardeşim.
hesabın var mı? giriş yap