• digiturk haber kanalı haberturk e katıldıgı programda konuşması sorulara yaklaşımları ve hareketleriyle kalbimi kazanan insan.
  • butun parti baskanlarinda* gorebilecegimiz o hinogluhin, o yakalarsam tik tik* bakislarini tasimayan tek parti * baskani.
    gerci tkp'nin o klasman disinda kaldigini* ve konsept farki bulundugunu da belirtmekte fayda var.
    (bkz: turkiye komunist partisi)
  • geçimini çevirmenlikle kazanıp kirada otururak türkiye parti başkanı profiline uymayan davranışlar gösteren kişi.
  • tavrıyla,konuşmalarındaki sıcaklıkla, ideolojisine tamamen zıt kişilerin bile karşı çıkamadığı,bir şekilde ikna oldukları, türkiye için son derece önemli, ama ne yazık ki bunun çok küçük bir kitle tarafından bilindiği, gerçek anlamıyla bir lider.
  • mehmet akif ersoy la ilgili fikirlerini duyduktan sonra ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendiğim kendini komünist zanneden ama aslında tipik bir sosyal mdemokrat olan parti başkanı
  • sadece yerli marka bir otomobil sahibi olan parti ba$kani. inanilmaz sicak ve dostca bir tavri vardir. diger parti ba$kanlarina zerre kadar benzemez. televizyonlardaki secim konu$malarinda plaza medyasinin yalaka gazetecileri kendisine pis pis siritarak ve dalga gecerek soru sorarken, sabirla ve tatli dillilikle komunizmi anlatmasiyla kalbimizde taht kurmu$tur.
  • eski tkp ile bir ilişkisi bulunmayan insan.kendisi 16 yaşında tip e üye olup sosyalist iktidar hareketi -ki sonra gelenek adını alacaktır- ile birlikte ayrılmıştır.bir dönem istanbul üniversitesinde ögretim üyeligi yaptıktan sonra bırakmıştır.diplomasını da bir eylemde yakmıştır kendisi.
  • komünist dergisindeki köşe yazısında ermeni konferansı düzenleyicilerini/katılımcılarını "emperyalizmin ülkemize dönük kuşatma harekatına oyuncak liboşlar" olarak niteleyen siyasi parti lideri.
  • kafayı kriz'e takmış adamdır. her yazısında 150 tane kriz kelimesi geçer. siz yine de bu ayrıntıya dikkat ederek okumayın yazılarını, lakin o takdirde kendiliğinden bir kriz geçirmeniz işten bile değildir.
    (bkz: kriz var kriz)**
  • hrant dink öldürülmeden önce bir yazısında ermeni konferansı düzenleyicilerine ve katılımcılarına "emperyalizmin ülkemize dönük kuşatma harekatına oyuncak liboşlar" diye hakaret etmiş, hrant dink öldürüldükten sonra utanmadan "saldırı faşist bir organizasyonun eseridir. hedef, halkların kardeşliğini savunan bir aydındır. üstelik bu aydın, düzenin dışladığı bir ezilen ulusal azınlığın üyesidir. bu saldırıya verilen toplumsal tepkinin siyasal karakterinin solcu olduğu açıktır" yazabilmiş bir şahsiyet.

    evet hedef "halkların kardeşliğini savunan bir aydındır". siz de zamanında halkların kardeşliğini savunan aydınları, üstelik solculuk ve komünistlik adına "emperyalizmin ülkemize dönük kuşatma harekatına oyuncak liboşlar" diyerek hedef gösterdiniz aydemir bey.
hesabın var mı? giriş yap