• ak partinin, merkez köylerden gelen oyları toparlamak suretiyle belediyeyi chp'nin elinden almak için yürürlüğe soktuğu taktiksel dönüşüm. bakalım neler olacak
  • ilk başkanı özlem çerçioğlu olan belediye.
  • şehrin 4 bir yanına koydukları atmlerde devamlı klasik müzik çalıyor. bir gün aydındayken sokakta kalırsam yatmak için gideceğim ilk yer atm olacak valla. beethoven'dan vivaldi'ye ne rahat uyurum ama. iklim de uygun. oh mis. aydınlılar olarak daha ne isteriz ki.
  • hayvanlara gereken ilgiyi göstermeyen bir belediye.

    http://i.imgur.com/fqw7xhf.jpg
  • belediyeler bünyelerindeki müdürleri kendileri mi atıyorlar? zira tiyatrosunun genel sanat yönetmenini liman müdürlüğüne atamış.

    hadi liman müdürlüğündeki adamı tiyatroyu beğenmeyip oraya atarsın da genel sanat yönetmenini liman müdürlüğüne atamak nedir? garezin kime?

    sürgün edilmiş aydın büyükşehir belediyesi tiyatrosu genel sanat yönetmeni serkan fırtına ve başka bir mesai arkadaşı. seslerini kime duyuracaklar orası meçhul, liman müdürlüğünden sonra nereye atanacakları da meçhul.

    nereye gitsin lan bu adamlar? hukuk yok, sanat yok, insanlık yok. ölelim mi lan?
  • dalış turizmini teşvik etmek amacıyla, devasa bir uçak olan airbus a300 ü satın alarak kuşadası körfezinde batıran belediye. işte böyle parlak fikirlerle gelin.

    http://www.milliyet.com.tr/…irildi--gundem-2256962/
  • belediye seçimlerinde iş fanatizme döndü bundan en zararlı yine vatandaş çıktı*, haliyle chp özellikleri merkez ilçesinde o kadar rahat seçim kazanıyor ki ne dişe dokunur yatırım var ne de istihdama yönelik atılım ve proje. kusura bakmayın bayram günleri otobüsü bedava yapmak, koca tekstil fabrikasının bahçesinde mesire alanı açmak, betondan koca bir meydan yapmak, koca bir belediye binası yapmanın gözümde zerre değeri yok. birde bu işin partiye üye olanlar ve belediye personelinin facebook sayfalarında özlem çerçioğlu fotoğrafları paylaşması kısmı var evlere şenlik.
  • kuşadası kadınlar denizini şezlonglarıyla işgal etmiş, şezlong başına 10 tl ücret biçmiş, "şezlong kullanmayacağım" dediğinizde "o zaman burada oturamazsınız, ileriye halk plajına gidin" diye halk plajından halkı kovalayan çalışanların olduğu belediye.

    zaten su faturasından milleti soyuyorlar, chp'ye oy veriliyor diye zırnık yatırım yok, hayvan barınaklarının hali içler acısı, bütün ana arterleri kazdılar, aylardır toz duman gürültü, ışıklandırma yok yol yapım çalışması olan yerlerde kazanın bini bir para... bari deniz kenarında huzur verin insana. yeter be.

    çektim şezlongu yattım kuma. hadi gelin de kaldırın. size inat her gün gelip yayılmazsam... chp sen de yerin dibine bat, beceriksizler sürüsü.
  • bunların birde belediye otobüsleri vardır, hele didim'de çalışan 252 no'lu hattın bir şoförü vardır, evlerden uzak olsundur. geçen sene annem, engelli kardeşim ve benimle minibüsün içinde bizimle resmen kavga etmiştir. şikayet ettiğim halde şoför hakkında hiçbir işlem yapılmamıştır. aynı kişi bu senede aynı efeliğini! yapmaya devam etmekte, bizde şikayet etmeye devam etmekteyiz. neyse 2019 yerel seçimlerine fazla birşey kalmadı, sana da bay bay diyeceğiz sayın çerçioğlu.
hesabın var mı? giriş yap