• sebebi, şu videoda açık bir şekilde görülen tavrı sergiledikleri için.
    videodaki ayı, suda çırpınan kargayı kurtarıyor ve karnı aç olmasına rağmen onu yemiyor. karga da kendine gelir gelmez bu durumu farkediyor ve stockholm sendromuna kapılıp düşmanına aşık olmuş gibi bakıyor. onu uzun uzun izliyor. şaşırıyor ve ondan kaçmıyor. çünkü ona artık güveniyor. bu kadar basit.

    peki kızlar ne istiyor. bu ayıda bile varolan, "menfaatsizliği" ve "merhameti" istiyor. ama günümüzde erkekler çakal olmayı tercih ediyor ve bu yüzden yalnız kalabiliyorlar.
    peki günümüzde nasıl erkekler var?
    + sizi alkol kullanıp kullanmadığınızı bile bilmeden "kap biraları gel" diyerek hem de kendi evine davet edecek cüretteki carpe diemciler ( bu kız rock müzik dinliyor. bu eve gelir önyargısı),
    + ondan hoşlandığınızı anladığında bunu suistimal etmeye çalışan menfaatçiler,
    + acaba ne kadar maaş alıyor diye merak eden materyalistler,
    + bununla evlenirsem, babasından kalacak araziden gelir gelir mi diye düşünen kapitalistler.
  • o ayı gibi erkeklerin ayı gibi cüzdanları olmasından kaynaklıdır.
  • "genellikle kadınlar güzelliğe, özellikle yüz güzelliğine pek fazla dikkat etmezler. çocuğa güzelliğini verme işini sadece kendi üzerlerine almış gibidirler. onları en başta baştan çıkaran bir erkeğin gücü ve onunla atbaşı giden cesaretidir. çünkü bunların her ikisi de güçlü çocukların dünyaya gelmesinin ve aynı zamanda onlar için güçlü bir koruyucunun habercisidir.

    bir erkekteki her fiziksel kusuru, tipin ayırt edici özelliklerinden herhangi bir sapmayı bir kadın, çocuk söz konusu olduğunda, eğer kendisi bu bakımlardan kusursuz ise ya da zıt yönde bunları gölgeleyebilecek kadar mükemmel ise, ortadan kaldırabilir. bunun tek istisnası özel olarak erkeklere özgü dolayısıyla bir annenin çocuğuna kesinlikle veremeyeceği niteliklerdir. bunlar erkeklere özgü kemik yapısı, omuz genişliği, dar kalçalar, düzgün bacaklar, kas gücü, cesaret, sakal ve benzeri şeyleri içerir.

    işte bu yüzden, bir kadın çoğu kez rastladığımız gibi çirkin bir erkeği sevebilir, oysa ki kusurlarını kendisi gideremeyeceği veya telafi edemeyeceği için erkeksi olmayan bir erkeği asla sevmez. cinsel sevginin temelini oluşturan değerlerin ikinci kümesi manevi niteliklere dayananlardır. burada, bir kadının evrensel olarak bir erkeğin ruhunun yahut kişiliğinin sahip olduğu karakteristik özelliklerle etkilendiğini görürüz. bunların her ikisi de babadan genlerle aktarılabilir.

    erkekteki zekâ eksikliğinin kadınlara bir zararı dokunmaz. doğrusu fevkalade bir zihni üstünlük, hatta deha, anormallik olarak kadınlar üzerinde olumsuz bir etki bile doğurabilir. bu sebepten ötürüdür ki kadınların sık sık budala, çirkin ve kaba saba bir erkeği; iyi eğitilmiş, zihni nitelikleri yüksek, nazik bir erkeğe tercih ettiklerini görürüz. aşırı derecede farklı mizaçlara sahip insanların sözgelimi kaba saba, güçlü kuvvetli ve dar kafalı bir erkekle, ziyadesiyle duyarlı, ince düşünceli, kültürlü, estetik beğeniye ve benzeri niteliklere sahip bir kadının ya da fevkalade bilgili, görgülü ve dahi bir erkek ile kuş beyinli bir kadının, çok kere aşk için evlenmelerinin sebebi işte budur;

    işte böyle sürükler adamı venüs;
    ruhu ve bedeni birbirine eşit olmayanları,
    götürür tunçtan boyunduruğa vurur
    ve sonra bir kenardan bakıp için için güler.”

    horatius

    (bkz: aşkın metafiziği)
    (bkz: arthur schopenhauer)
  • erkekte gelire kadında gidere baktıkları için
  • (bkz: kadere bak)
  • çünkü o ayı gibi erkekler, kızlarımızın dediği gibi çok kibar, ince düşünceli, hoşgörülü ve sadıktırlar. yoksa kızlarımız onlarla birlikte olurlar mı ? akıl karı değil.
  • kadınların sadece paraya baktığını düşünen erkeklerin şaşırdığı durum.. bu arada kadınların çoğunun para aşığı olduğu ve para için her şeyi yapacagını düşünen adam yalnız kalmaya mahkumdur ;)
  • gunun sonunda disi sansliysa terk edilme, degilse taciz, dayak, hatta cinayetle sonuclanan birlikteliklerdir. (bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi)
  • e insanlar herşeyin büyüğünü sevmez mi zaten?
    büyük memeye güzel, büyük popoya güzel, büyük çüke güzel. e bi zahmet büyük cüsseye de güzel olsun.
hesabın var mı? giriş yap