• kendileri ile barışık olan bu insanlar gay olmak için ince olmanın yada makyaj yapıp kırıtmanın şart olmadığına inanmış insanlar olup sokakta görüldüklerinde "aha ipnaya bak la" şeklinde halk tarafından kolayca ayırt edilemeyen gayet normal kelli felli göbekli sakallı mevki sahibi adamlardır...
  • hepsi sempatik tipler.
  • (bkz: deve)
    (bkz: develer)
  • (bkz: anadolu ayilari)
    (bkz: turkiye ayilari)

    toplumdaki klasik efemine gay taniminin disinda yer alan, gayligin kimsenin tekelinde olmadiginin canli ornegi olan, yurtdisinda da bear olarak varlik gosteren kendilerini ayi olarak ifade eden erkek escinsel stknin web sitesi www.ayilar.net tir.
  • ayilar, klasik efemine gey stereotipinin disinda kasli, bakimli, amerika'nin west coast'u merkezli body worship kulturune ve kultune de uzak bir gorunur cinsel kimlik ve sunuma sahip gaylerdir. bu anlamda ayilar'in medyadaki her turlu gay tanimi, tanimlandirmasindan uzak oldugunu, alterno bir akim oldugunu soylemek de mumkun. tabi suna dikkat cekmekte fayda var, ayilar alterno olmak icin killi, gobekli ve "duz" degildirler; oyle olduklari icin oyledirler ve olduklari gibi kabul gormek isterler. buna karsin anaakim sirkulasyonundaki gay kalibindakilerin ciddi bir kisminin bu standarda uymak icin ugrastiklari, tipki heteroseksuel kadinlarin uzerindeki tuketim toplumu kaliplari ve baskisi gibi bir standarda biat ettiklerini, hatta ve hatta bear nam gruplara, kulturlerine ve degerlerine karsi saldirgan, asagilayici, burun kivirici bir tutum aldiklarini soyleyebiliriz. ben bunu az biraz ayilar'in tuketim arenasinda varla yok arasi varliklarina bagliyorum, gay komunitesinin nensriyatindaki tuketim-reklam iliskisinde ayi'ya sadece bir porno alt-kolu cercevesinde bir alan dusuyor. yanisi, her ortamin kendine gore libertuslari oluyor, bir nevi mukadderat.
  • travestilerden sonra ikinci korku objesi olabilecek bir sekilleri vardir ayilarin.. polis akademisi serilerinde el limbo lu mavi istiridye bari sekanlaslarinda alenen gorebilirsiniz. efemine gaylerden daha gercekci, daha sümen alti olduklarindan ve bir sekilde deriye meraklari oldugundan sahsen beni korkutuyorlar..

    fakat gerek polis akademisi serilerini onlarca kez izlemis oldugum, gerekse kusadasi esnafindan tanidiklarim oldugu icin (bu ayilar her sene bir gemiye dolusup kusadasina gelirler.. sahane de para birakirlar) soyle diyebilirim ki bir gobekli, kasli bireyin gay oldugunu anlamak icin iki noktaya dikkat etmek gerekir

    1- abartili vucut tuyu sergilenmesi
    2- streç kot veya direk pantalon..

    7/24 yürüyen show room ayarinda gezinen bu amcalara hayatlarinda basarilar diliyoruz..
  • disko kralı orkestrasıdır kendileri
  • gerçekten çok sevimli olabiliyorlar. samimi söylüyorum, al bak: http://img822.imageshack.us/…mg822/7126/15h1id5.jpg
hesabın var mı? giriş yap