• öğrendiğinizde , dünyanın düz olduğu iddiaları ve üstünde dönen tartışmaların aslında neyin üstünü örtmeye yaradığını anlayabileceğiniz gerçek.

    sevgili elon musk hayranı siyaseten dinci yancısı liberal ateist ekşici arkadaşlar ! makro çevremizde olup bitenlerle ilgili bizlere söylenenlerde yanlış birşeyler olduğunu hissetmiş , ancak doğru yönlendirlmediği için yolunu kaybetmiş garibanlara dünyanın düz olduğunun kanıtları başlığında ayar üstüne ayar vermektesiniz. (ayar derken nasaya yıllarını vermiş gibi yok ckldh167 bilmem kaç astroidinden çekilen dünya fotorafı !!!! ccc tadında linkler paylaşanları fln kastetmiyorum. fotodan bilimsel kanıt olmaz)

    pekala. tek bir sorunuz var. süre 180 dakika.

    soru 1: bütün gök cisimlerinin kendi ekseni etrafında ve kendinden büyük diğer gökcisimleri etrafında dönerek hareket ettiği prensibinin evrensel kabul gördüğü günümüzde, ayın hep aynı yüzünü görüyor olmamızın, " ya şimdi şöyle ki, ay hem kendi etrafında hem de dünya etrafında dönüşünü, tesadüf bu ya, tamı tamına 354 saatte tamamlıyor. o yüzden hep aynı yüzünü görüyoz" şeklindeki "bilimsel" açıklamasına iman edip , yaratıcı ve düzenleyici bir gücün varlığını da reddetmek suretiyle ateist kalmaya nasıl devam edebiliyorsunuz?

    başarılar..

    dilemayı göremeyenler için çoklu seçenek: ya ay yuvarlak ve de onu göğe özenle yerleştirmiş bir tanrı var, ya da ay düz ve de muhtemelen bir tanrı yok.. make your choice
  • un kurabiyesi hatta.

    bonzai esprisi yapsın birisi lütfen.

    doğru tespit.
  • allah kendinin kaldıramayacağı kadar ağır bi taş yaratabilir mi? qapaq.
    (bkz: öyle başlığa böyle entry)
hesabın var mı? giriş yap