• kedi filmi bilet yerine mama etkinliğinde o kadar muhabbetimize rağmen etkinlik organizasyonuna uludağ üniversitesi habitat öğrenci topluluğu nu dahil etmeyerek cahillik ve ayıbın büyüğünü yapmış bencil ve gereksiz bir sinema derneği.
  • düzenledikleri bursa uluslararası film günleri başarılı olmuştur, gerek emekleri gerek özverileri ile etkinlik ve sanat anlamında olanaksız ve olasılıksız bursamıza özlenen rengi sunmaya çalışıyorlar, devam da etsinler, biz de keyifle izleyelim.
  • bursa'da sinemaya dair oluşan büyük boşluğu oldukça profesyonel bir şekilde dolduran dernektir. gerek işleyişi bakımından gerekse faaliyetleri ile her kesimden insanı sinemaya yönlendirebiliyor olmaları büyük bir başarı örneğidir.

    ayrıca kafalardaki genel 'aykırı' kalıbını yaptıkları işlerle bambaşka bir boyuta çıkardılar. duyduğuma göre şu sıralar bursa'da gezek kültürü ile ilgili belgesel çekimi yapıyorlar. bünyesinde her yaştan ve her kesimden insanın bulunuyor oluşunu buna bağlıyorum.

    aykırılıkları, sinema aracılığıyla hem kendi kültürlerine hem de öteki olana aynı anda sahip çıkabilmelerinden geliyor. ki bu gün bunu yapabilecek kadar aykırı olan başka bir dernek ya da oluşum görmek mümkün değil...
  • uludağ üniversitesi rektörlüğünün desteğiyle sinema ve felsefe söyleşisini düzenlemişlerdir.

    doç. ali sait liman, dr. öğr. üyesi elif nuyan, dr. gökhan gürdal hocaların konuk olduğu söyleşi dolu dolu ve keyifliydi.

    bursa'da bu tarz söyleşiler çok çok az oluyor o yüzden çok kıymetliydi. devamının geleceğini umuyoruz.
hesabın var mı? giriş yap