• tweet

    izahı olmayan şeyin mizahı olur.

    doğal afetleri toplumun inanç ve sosyal yapılarına göre ayrıştırıp, kendilerini ilahlaştıran kesimin linçine maruz kalıyor.
  • an itibarı ile linç yiyen tweettir.

    ülkeyle dalga geçenlerle dalgasını geçtiği için linç yemektedir, kendisiyle affedersiniz taşak geçen adamlara kızamayan ‘dindar’ kesim de bu adama saldırıyor haliyle.
  • adam yanlış bir şey söylememiş ki. aynı bu zihniyet büyük 1999 depremini falan da zinaya bağlıyordu. tecavüz olaylarıyla gündem olan kuran kurslarına ve çocuk yurtlarına tanrı nedense herhangi bir lanet falan göndermiyor ve her seferinde sessiz kalmayı tercih ediyor. gerçekten çok enteresan.

    edit:
    “şüphesiz ki lüks içerisinde yaşayıp, dubleks evde oturarak, 25 bin tl maaş alıp utanmadan garibana şükür telkin etmek en büyük günahlardandır.”
  • insanların diyanet işleri başkanının sel incelemesinde ne işi var diye sormak yerine bunu gülümseten bir şekilde yeren aykut elmas'ı linç ettiği tweet. şaşırdık mı? hayır tabii ki.

    %99.99'u müslüman olan bu ülkede (!), haddini aşamazsın aykut elmas! kendine gel!!
  • diyanet felaket bölgesini incelemeye gelmiş, adamda bunu garipsemiş ve tweet atmış ve şu an linç yiyor.

    diyanet başkanı erbaşın açıklamasından bir kesit paylaşayım siz karar verin çocuk haklı mı değil mi. başkanımız diyor ki;

    bizim için 4 önemli unsur var. bunlar da; ibret almak, tedbir almak, tevekkül etmek ve dua etmektir. afet durumunda bir müslüman'a gerekli olan(yani müslüman değilseniz gerekmiyo??) bu davranışlardır. dereli ilçesinde `bir camimizin altında bulunan kuran kursumuz kullanılmaz halde onun dışında herhangi bir sıkıntı yok`.(semtler sular altında jandarmamız insanlarımız ölmüş evlerini kaybetmiş.biz herkese yuva oluruz diyanet bu konuda yardım edecek demek yerine kuran kurslarımız şükür iyi gerisi önemli değile getiriyor??) ancak espiye ve yağlıdere’de bazı camilerimiz kullanılmaz hale geldi.

    felakette konuşma yapmasını halkın yanında olmasını bilmiyorsa yapmayacaksanız başkan, yaptıysanız da haklın acısının üstüne tuz basar gibi gezdirmeyeceksiniz.

    asıl linci bu çocuk değil başkan yemeli.
  • halbuki diyanet işleri başkanı age of empires'daki monklar gibi heal basmaya gitmişti bölge halkına. çok ayıp etmiş aykut.
  • baya güzel eleştiri yapmış. videolarını da beğenirim. dewamke.
  • muhafazakar islam linçlemesini iliklerine kadar hissetmiş gözlem yeteneği üst düzey olan vine cı
  • bence güzel göndermedir. burda vurgulanmak istenen din, allah, kitap, kutsal değil.

    “mizahın izahı olmaz”. ya anlarsın, ya anlamazsın.
  • sarkastik söylediği belli olduğu için adamı linç edenler, ciddi ciddi ulvi uhrevi manevi bir kişinin ağzından çıksa "hmm evet haklı, doğru söylüyor" diyecek insanlardır
hesabın var mı? giriş yap