• wall street journal türkiye muhabiri. türkiye'de kürt bölgesiyle alakalı yaptığı bir haber nedeniyle hakkında açılmış terör örgütü propagandası suçlaması temelli davada 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. muhtemelen abd ile ilişkilerin gergin olduğu şu dönemde bu da bir kart olarak kullanılacaktır.

    https://www.wsj.com/…kish-court-1507663509?mod=e2tw
  • iç güvenlik operasyonları sırasında teröristlerle ilgili yaptığı haberlerde onları adeta birer özgürlük savaşçısı gibi gösteren sözde gazeteci, hakettiğini bulmuş. darısı tüm hakedenlerin başına.

    zöge* çocuk katili orospu çocuklarını öven herkes tutuklanmalı hatta idam edilmelidir. özgürlüğünüzü sikeyim, umarım terör sevicilerin hepsi götünde o çok sevdikleri bombalar patlayıp acıyla geberir. kinimizi bitirmez ama su serper.
  • neymiş pkk yı övüyormuş o yüzden 2 yıl hapis cezası verilmiş ne var canım bunda.

    nerde basın özgürlüğü nerde ifade hürriyeti.diktatörlük almış başını gidiyor.gidin ispanyada eta yı fransada deaşı amerikada el kaideyi övün hiçbişi yapmazlar.ne zaman batı gibi medeni çağdaş olucaz ? ah ülkem yobazlarla dolmuş.
  • amerikan wall street journal gazetesinin türkiye muhabiri. kendisi pkk propagandası yapmak suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmış.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…k_a_hapis_cezasi.html
hesabın var mı? giriş yap