• insanoglu sadece bir kere aşık olur. ilk aşkin tadini hiç unutamaz ve olene kadar da sever onu. kalbinin bir yerinde saklıdır. ilişkileri olsa da, baskalarini sevse de o'nun yeri hep ayridir. kadin/erkek hic farketmez. sadece bir tek kez gercekten sevme, asik olma olayini gerceklestirebilirsiniz.
  • bu tur seylere curet eden erkekler mutlaka olur.. (bkz: curetkar) hatta queen* who wants to live forever da
    "who wants 2 live forever
    who dares 2 luv forever? "
    sozleri ile bu noktaya parmak basmistir, var mi boole 1 seye curet eden embesil denyolar gibisinden 1 soru ortaya cikmistir.. (bkz: dikkatini cekerim)

    tabii ki bu baslikta kastedilen kadin hakkinda ayrintilar mevcut degildir, o yuzden butun erkeklerin, arzunun 1 zamanlar bahsetmis oldugu ilk asklari disinda sonsuza dek sevecekleri 1 kadin daha vardir. (bkz: genelleme) bu kadin da anneleridir.. tabii ki bu genellemeyi yaparken de hain evlat okkes modundaki evlatlari konu disinda tutuyor, exclude ediyor, kaale almiyoruz. ayrica kiz kardeslerini seven erkek sayisi oole cok yuksek 1 oran olmadigi icin ayni kadin sinifina onlari da alamiyoruz ne yazik ki..

    1 de ilk asklari ve anneleri disindaki 1 kadini sonsuza dek sevecek zihniyetler vardir ki, her ne kadar entry sahibi olacak zat-i muhterem* haklarinda embesil, denyo gibi laflar ettiyse de bu insanlar saygi duyulmasi gereken kisilerdir.. dunyada az bulunurlar (diger gezegenler hakkinda elimizde veri mevcut diildir), boktan, kutuplardan basik - ekvator civarindan siskin kuremizin kainat capindaki sevgi ortalamasinin dusmemesinin tek sebepleridirler*.. hani derler ya dunya onlarin yuzu suyu hurmetine donuyor diye, iste onlar bunlardir.. bu sinifa da 6 ay ask acisi cekip, sonra unutan entry sahibi gibi uygun nitelendirme sifati bulamadigim insanlar girmez..

    gene de entry sahibi o kadar kotu 1 insan diildir, annesini cok sevmektedir..
    cunku o annesinin 23 yasinda olmasina ragmen hala kara gozlu kuzusudur... *

    (bkz: i want to spend my lifetime loving you)
  • her ne kadar olabileceğinden şüphe duysamda aynı kadın sonsuza kadar sevilebilir.. ancak bunun,, sevilen ilk kadın olması mecburi değildir.. beraber olduğu son kadını da sonsuza kadar sevebilir insan..
  • (bkz: romantizm)
  • zihniyet değildir bu, lanetin* daniskasıdır.
  • sevilen kadin icin sevenden daha illet bir durumdur.
    insan yillar boyunca, bunun vicdan azabiyla kavrulur, bir baskasina mutamadiyen aci vermek, baska biri yuzunden aci cektiginde hep onu dusunup "iste onun benim yuzumden cektiklerinin cezasini ödüyorum" diye icerlenmek, arkadas olmak istemek ama umitlenir diye tek kelime bile konusamaz durumda olmak, kati, tepkisiz, tas kalpli kadini oynamak gibi zehir edici mecburiyetleri de beraberinde getirir...
  • (bkz: olsa da yesek)
  • belle de jour sever.
hesabın var mı? giriş yap