• cnn türk'teki programından hürriyet'e de köşe / yazı çıkarmaktadır. "birinin bi şeyi" kontenjanından yararlandığını düşünmekteyim.
  • şöyle klişelerle ördük izmir'i her yandan diyen bir yazısı var
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25354486.asp

    referans verdiği yorumların da ona ait olmadığı biliyorum ama överek sunduğuna göre, muhtemelen katılıyor; cidden üzgün surat smileyi koymak istedim şu an.
  • an itibariyle cnn türk ekranlarında, mehdi eker'le anket tadında bir tür söyleşi gerçekleştirmekte. önceden hazırlanmış soruları, bir panik halinde peş peşe soruyor.

    bu arada, bir diğer konuğu bedri ayseli. program başında bir türkü söyledi, 20 dakikadır tartan'ı geçtim, kamera bile dönmedi ayseli'ye.

    sonuç olarak; program yönetiminde bir hayli zayıf olan sunucu.
  • televizyondaki programları çok fazla takip etmem fakat bayramda ya da tatillerde denk geldikçe cnnturk ve ntvdeki yaşam, kültür, yemek programlarını ve belgeselleri izlemeye çalışırım. sunucular dikkatimi çekti bu birkaç günde. karşılarındaki sanatçılara, bakan veya alanında yetkin kişilere yönelttikleri sorularda, o kişi hakkında öncesine dair hiçbir şey bilmediklerini, anlattıkları yeri hiç araştırmadıkları dikkatimi çekti. izlediğim programda, gıda, tarım ve hayvancılık bakanı ile yaptığı söyleşide meftuneden bahsettiler. meftune; basitçe bilinen şekliyle mevsim meyveleri ve et ile yapılan bir yahnidir. osmanlıda ise bu yemek yemişlerle ya da kuru meyvelerle de çeşitlendirilir. yani bu az çok bilinir. aynur tartan buna şaşırdı ve meyve ile et yemeği kombinasyonuna da çok şaşırdı ve şaşırdığı yetmiyormuş gibi isminin de çok ilginç olduğunu belirtti ve daha sonra bakan, diyarbakırın dicle yöresinden etkilendiğini yani meyveli et yahnilerinin çok yapıldığını, antep ve urfanın ise daha çok fırat yöresinden etkilendiğini yani kebabın daha çok tüketildiğini belirtti. bakan güzelce anlatmaya devam etti işte yazın sıcaktan susadıkça karpuz yenildiğini karpuzun su kaybını önlediğini ve mineral dengelemesi yaptığını söyledi, işte kışın da başka yöntemlerin olduğunu söyledi. aynur tartan ın buna şaşırması ve !! diyarbakır da kışın yaşanıp yaşanmadığını !! sormasıyla (bkz: televizyondaki insan yerine utanmak)
    bakan, sunucu aynur tartan ı aydınlanatarak diyarbakır da karasal iklim yaşandığını belirtti. bence bu programlar, çoğunlukla sunucularının bilgilenmesi için yapılmaktadır ben bunu anladım.
  • (bkz: ergen erkekler yalnız kadınlar) isimli şahane bir kitabın yazarıdır. okumadım için içeriğini bilemem ancak isminden ne kadar şahane olduğu ortada sanırım.
hesabın var mı? giriş yap