ayran içilmiş bardağı yıkamadan su içen insan
-
dünyanın en geniş insanı. bundaki gam keder siklemez hava hiçbir insanda yok. ne derseniz deyin umurunda olmaz. saçları dökülmez. içine dert etmez. fena özeniyorum böyle insanlara.
-
benim lan bu. ne gerek var su için ayrı bardak için harekete geçmeye. son durak malum, gerek yok gereksiz ayrıntılara*.*
-
küçükken bendim lan bu. midesizlikten değil, hani midesiz olmaya midesizim de asıl sebeb üşengeçlik. kim gidip mutfağa yeni bi bardak alacak. ama şimdi yanımda kardeşim falan varsa ona getirttiriyorum yeni bardağı. getirmezse içmiyorum suyu. üşengeçlik hala devam yani. ne uzun yazdım amına koyim.
-
süt içilmiş bardağı yıkamadan su içen insan'ın bir alt modelidir.
-
(bkz: sana ne)
-
öğrenci evinde yaşıyordur
-
hala yarısına yakını ayran dolu bir bardağı kolayla tamamlayıp içen insan kadar geniş değildir.*
-
kola içip bisküvi fast food yemeyen ayrancilarin kayın biraderidir. ne diyorum ya ben
-
doldurduğu suyu bardağın içinde şöyle bi çevirip içer ki ayran tortuları temizlensin,bir daha ki bardakta saf su tadına ulaşsın...
(bkz: benim lan bu) -
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
yemin ediyorum içim bi tuhaf oldu, midem kalktı. bi de böyle pütür pütür ayran kalıntıları, öğğğhhh