• turkiyedeki önemli kadın radyo programcılarından bir tanesidir. su anda hafta ici 16-18 arasında radio contact 91,2 de yayın yapmaktadır. sesi ve müzik bilgisi takdire şayandır.
  • (bkz: radio contact)
  • benim gibi belki birisi daha boyle cagrisiverir maazallah, yardimci olayim:
    (bkz: aysel celikel)
  • kadın sesinin ne güzel olabileceğinin en güzel örneklerinden biridir. radyoculuğunun yanında onun sesini reklamlarda duyma şansına sahipsiniz.
  • istanbul üniversitesi tarih ve coğrafya mezunu ve tam 10 yıllık müzik tutkunu bir radyocu.

    izmir radyo aktif 103.5, metro fm, joy fm, hot station, radio contact, my radio ve son olarak radyo5' te hafta içi her sabah 07:00-11:00 arasında pencerelerden içeriye sızan gün ışığıdır o.

    her sabah işe gitmenin keyifli hale gelmesini sağlar.
  • gülümseyen yüzüyle, ışıltılı mavracılığıyla çevresindekilerin, umut tazeleyen sakin sesiyle hiç tanımadıklarının hayatında iz bırakan biri o. gevrekçi / kahveci / gazozcu/ dublaj sanatçısıcı / düşçü / ve radyocu ve... kim demiş video killed the radiowoman star? bir ses bir gün sizi yakalar! biraz çilek, biraz denizistan, yağmur biraz, şarap kırmızısı, izmir kokusu, mandalina kokulu mandolin sesi, müziksever fantastik bir kedinin mırıltısı ve bilumum güzellikler fazla uzaklaşmış olamaz o an. herkes her şeyin en güzeline layıktır. mamafih ayşe biraz daha fazlasına… iyi ki vardır.
  • eğer yukarıda bahsedildiği gibi propaganda için seçilen biri olmayabilir. ha keza diyarbakırda bu isimde rehber öğretmen ünvanı altında asıl branşı felsefe olan ayşe çelik adında bir öğretmen arkadaşımız mevcut.
  • diyarbakır'da çocuklar öldürülürken beyaz show izleyip canlı yayına bağlanan kişi..
  • diyarbakır'da yaşayan rehber öğretmeniymiş bu kadın.
    https://twitter.com/…c_db/status/685826280290410498

    açık açık pkk propagandası yapıyor ve öğretmen hem de branşı psikolojik danışmanlık ve rehberlik. biz senelerdir laiklik, rejim elden gidiyor diye söylenirken akp ve pkk ülkeyi doğu-batı diye ikiye bölmüş kendi yandaşlarını kendi bölgelerine yerleştirmiş. bu kadın hiç çekinmeden kendi sosyal medya hesaplarına bu fotoğrafları koyuyor ve öğretmenlik mesleğine hala devam ediyor çünkü başına bir şey gelmeyeceğini biliyor.
    sosyal medya hesaplarında akp'yi eleştiren memurlar meslekten atılıyor ya da sürgüne yollanıyor ama bu pkk destekçilerine kimse dokunmuyor çünkü bölgeyi pkk'ya teslim etmişler.
hesabın var mı? giriş yap