• önümüzdeki sezon galatasaray medical park kadın basketbol takımı formasını giyecek olan 1993 doğumlu oyuncu.
  • yanılmıyorsam bugün galatasaray mp kariyerinde ilk kez 10 dakikadan fazla oyunda kaldı ve heyecanını belli etse de bir iki pozisyonda şahane penetreler sundu ki birini de basket faul ile bitirdi.

    ismini genç ve yıldız takımlarda duymuştum - ki bu seviyede nesildaşlarına göre çok çok iyi, istatistikleri bunu yeterince anlatıyor - fakat kendisini ilk kez doğru dürüst izleyebildim.

    top kendisine gayet yakışıyor. türkiye ligi'nde mutlaka her maç bu kadar süre alıp ısındırılması gerekir. bu cevheri iyi işlersek uzun yıllar faydalanacağımız 2-3 numarımızı bulmuş oluruz.
  • beşiktaş, galatasaray derken şimdi de fenerbahçe'ye geçmiş sporcu.
  • yeteneksizin biri.
  • fenerbahçe'nin en iyi kadın basketbolcusu. umarım bu oyuncuyu kaptırmayız.
  • bu akşamki şampiyonluğun temel taşlarından biri.
    maç sırasında dudağı patlayıp dişi kırıldığında ağlamayan ama maç sonunda şampiyon olunca hüngür hüngür ağlayan mücadele, hırs, sadakat, özveri abidesi.
    her takıma lazım bir deli :) verebileceğinin %100'ünü değil %99'unu verdiğinde kendi kendini yiyip bitiren tam bir mücadele tutkunu. helal olsun sana kız. çok teşekkürler.
    karakterinle, çabanla, emeğinle iyi ki geldin bu takıma. ve hep bizde kal bir yere gitme. sen bize lazımsın. seni seviyoruz, elinden, bileğinden öpüyoruz :)
  • büyük bir eziyet olmasına rağmen fenerbahçe'nin hatrına kendimi bildim bileli katlandığım kadın basketboluna bu yeteneksizlik abidesi yüzünden veda ediyorum. kadın basketbolunda alttan maalesef sporcu yetişmiyor ve parkeler bunun gibi layığı ışıklarda çiçek satmak olanlara kalıyor. yazık.
  • kimi sporcu “saha kostümü“ ile çekici olurken (penny gibi), kimisini de kafa bandı at kuyruğu derken sahada farketmezsiniz bile...

    bu arkadaşa maç sonu otoparkta falan denk gelirseniz dikkat edin. pedalların yerini karıştırır otomatik vitesli arabayı stop ettirirsiniz.

    öyle bir spotla gezen etkisi var kendisinin.

    (...)

    sakinleşip oyuna dönmek gerekirse, götüyle basketbol izleyenler haricinde herkes; oynadığı takıma verdiği patlayıcı katkıyı rahatlıkla görebilir. çok iyi bir altıncı adamdır.
  • bugün doğum gününde şöyle bir faul yapan gaddar basketbolcu. faulden sonra dudağının halini paylaşmış alistair overeem'den farksız.

    kendisine büyük geçmiş olsun der yeni yaşını kutlarım. ayrıca yeteneğini ve patlayıcı katkısını(!) da alır basketbolu götüyle izlemeyenlerin olduğu yere gider inşallah.
hesabın var mı? giriş yap