• tvnet'te futbol yorumları yapan galatasaraylı abla
  • (bkz: aise do)
  • her pazar kaçırmadan izliyorum programını.
  • tvnet futbol yorumcusu.

    futbolla ilgilenen kadın figürü kontenjanından yorumcu olmuş gibi.

    piyasada onca yetenekli yorumcu analizcilerin kendilerine kanal bulamadığı ortamda şanslı kişidir .
  • https://twitter.com/…status/995038671362580480?s=19

    "arpası kesilen muhalif, kesilmeyen yandaş oluyor" diyerek yine söylenmeyeni söylemiştir. herkes cevabını vermiş gerçi ama arpalanan biri olarak sağa sola saldırması hata olmuş. kimse ona bir şey dememişken üstelik. ekmek parası için insan her şeyi yapabilir. kim ne kadar maddi açıdan zor durumda bilemeyiz. yapması gereken tek şey tüm yandaşlar gibi susup, tüm hukuksuzluklara göz yumarak, kimseye saldırmadan yoluna devam etmesi. zor olmayacaktır. böyle yapmaya devam ederse ileride çok utanacak. ki yeterince utanç verici şeye göz yumdu. petö, fetö diyordu sonra pelikanın erdoğan tarafından fonlandığını öğrenince sessizce yuvasına döndü. böyledir bu iş.

    benim önerim. bu insanlara bir fon oluşturmak lazım. iktidar değişince işsiz kalmayacakları ve yine 'yetenekleri' doğrultusunda iş bulabilecekleri deklare edilmeli. yoksa böyle saldırganlaşıp rezil ediyorlar kendilerini.

    biri gonderdi, nasil biri ozet: https://twitter.com/…lari/status/854301753671602176
  • ne kadın be, hükûmet gibi. evlenmek istediğim, tüm zamanlarımdaki biricik aşkım.
  • fanatik idiotun teki.

    rakip de olsa futbol konuşan insanları takip ederim, rakip gözünden eleştirileri görmek için. bu idiota da arkadaşlarım her ne kadar değmez dese de twitter'dan takip edip tahammül etmeye çalıştım belli bir süre. ayrıca yaşımız yakın olmasına rağmen de kendisine abla diye hitap ederim, saygıdan. fakat fanatizm gözünü öyle bir kör etmiş ki en ufak eleştiriye bile küfürle karşılık verip engelliyor, te allahım.

    haftaya gs yenilince de ya 100 tane twit atar yada twitter'ini kapatıp gider allahın kezbanı. kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bu entry i okusun kafii.
  • aise do'nun çıkarlarını her platformda savunacağız, kendisi buraları da takip ediyormuş meğersem :) hiç kafana takma güzel ablacım, inan ki değmez.kendisi meşhur kadıköy galibiyetin de mimarlarından birisidir.sirke operasyonu ile camianın üstündeki kara bulutları dağıtmıştır.bununla birlikte sana biraz kırgınım ablacım; hala fatih terim saflarındasın, yanlış ediyorsun yol yakınken vazgeç bu işten.
hesabın var mı? giriş yap