• yıldız kenter in gerçek adı
  • gazi iibf'nin biraz deli dolu hocalarından biri. bir rivayete göre yardımcı doçent olduğu söyleniyor ama akademi camiasında her zaman bir şüphe var bu hususta. nasıl böyle bir ünvana kavuşmuş, nasıl yapmış nasıl etmiş, bir çok kişi için hep hep muğlak şeyler bunlar.

    gerek bir türlü kafasından geçenleri öğrenci cemaatine anlata-ma-ması, gerek sınıfta kontrolü sağlayamaması yüzünden olsun sürekli bir tatlı telaş mevcut bünyesinde. kafasında öyle çok fırtınalar kopar ki, öyle şiddetli lodoslar eser ki, ayşe hocamın zihin dünyası resmen abandone olur. savurur bu rüzgar ayşe hocamın naçiz vücudunu. oysa derse öyle hazırlanmıştır, öyle hazır gelmiştir ki hepsi boşa gider.

    dersini anlatamadıktan sonra sonra çaresiz bir edayla döner sınıfa ayşe hocam, kendisine fransız fransız bakan topluluğa döner ve "hiç mi anlamadınız" diye sorar. gelen cevap endişe verici olmakla birlikte "evet"tir. sorar ayşe hocam "bu da mı gol değil be!" diye. sonunda canım hocam sorunu camları kapıları pencereleri açtırmakta bulur, "ama siz de kendinizi biraz derse verin" telkinlerinde bulunur ama nafiledir. sorun bizatihi kendisindedir ama ayşe hocamız kabullenmez bu durumu.

    aslında özünde çok iyi bir insandır. içinde hiç büyümemiş bir çocuk yaşar her daim. ama ders anlatamadıktan sonra özünde iyi olması, içindeki çocuğu diri tutması neye yarar. ama her şeye rağmen severiz kendisini, biraz acı da olsa, biraz umutla da olsa severiz, sayarız.

    akademi akademiyse sebebi ayşe hocadır. bunu da böyle bilsinler. bir ayşe hoca tüm işletme bölümüne bedeldir.
  • 19 yıllık öğrencilik hayatım boyunca gördüğüm en kötü öğretim elemanı.bildiğin eleman yani o derece..
  • mülkiyeden mezun samimi bir hoca. ancak samimiliği kadar başarılı değildir maalesef.
  • 4. sınıf öğrencileri mezun olsun, kendi dersinden kimse kalmasın diye elinden geleni yapan hoca. aslında neşeli gayet sohbeti bol bir insandır. derste fıkra anlatırsanız sizi severde. 1-2 sene öncesinde fıkra anlatanlara ek puan veriyor idi.
  • ayşestetik adıyla tanınan, yanında çalıştığı doktora gelen ünlülerle kankalık yaparak çevre edinmiş ve kendi güzellik merkezini açmış olan hemşire. arkadaşı servet çetin'den doğum günü hediyesi olarak audi q5 almasıyla da epey züğürt çenesi yormuşluğu da vardır.
  • hayatımda gördüğüm en gerçek üstü youtube kanalı. slime challenge'ları, değişik abidik gubidik oyunlar. yapanlar da yurdum anadolu kadınları falan.
  • tüm günümü kilitleyen video kanalı. saykodelik. bildiğin örtülü teyze bile vlogger olup paranın amına koyuyormuş lan.
  • karisi adina dukkan, sirket acan esnaf gibi esi tarafindan kendisinin adina acilmis youtube kanali sahibi hanim. kapisma krallari
hesabın var mı? giriş yap