• asil nadir'in karısı diye bildiğimiz, eski eser kaçakçılığı ile adından söz ettiren daima sinirli, şiddet dolu bir kadın; altın-gümüş işlemeleli kuran, rahle kaçakçılığı olayında iyice ünlemişti... bir evi vardı bunun sanırsın saraydan çalmış evin içine doldurmuş. böyle şatafatlı, böyle zevksiz bir ev hayatımda görmedim.

    periyodik aralıklarla star haber ve show haber tarafından gündeme getirilir. yaşadığı hissettirilir, halen eser satışı yaptığına değinilir (pr)
  • interpol tarafından kırmızı bültenle aranan kişiler arasında olduğu söylenmişti haberlerde.
  • asla tarihi eser kaçırmamıştır aslında, ayşegül tecimer in kendisi tarihi eser olduğu için yurt dışına çıkarken bizimkiler tarihi eser kaçırdığını zannetmiştir.
  • hakkında bu kadar az entry girildiğini görünce dumura uğradığım, levent kırca'nın bir skeçinde ayasofya'yı kaçırarak paris'e diken, ismi tarihi eser kaçakçılığıyla anlılan 90'ların ikonlarından şahsiyet.
  • (bkz: gülsüm ağa)
  • ayşegül tecimer, bodrum'da ortaya çıktı: link

    bir dönemin efsanevi isimlerinden ayşegül tecimer, gösterişli yaşamıyla magazin basınında kendine yer edinmişti. yurt dışında yaşayan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen tecimer, önceki gün bodrum'da eşi mete deniz'le ortaya çıktı. denize girerken görüntülenen ikilinin, keyfi de bir hayli yerindeydi.

    habertürk'ten onur aydın'ın haberine göre; eski medya patronu eşi asil nadir ile evli olduğu dönemde tarihi eserlere olan düşkünlüğü ve gösterişli yaşamı nedeniyle uzun yıllar magazin basınında kendine yer edinen ayşegül tecimer, yıllar önce tarihi eser kaçakçılığı yüzünden kırmızı bültenle aranıyordu. yurt dışına kaçan ve başta fas olmak üzere birçok ülkede yaşayan tecimer, bu sürede mete deniz’le evlenmişti.

    davası zaman aşımına uğradıktan sonra geçtiğimiz yıl türkiye'ye gelen ayşegül tecimer, bu yaz da soluğu bodrum’da aldı. yakın bir dostunun bitez'deki evinde kalan tecimer, eşi mete deniz ile öğlen saatlerinde deniz keyfi için otele geldi.

    gün boyu güneşlenen ikili, daha sonra serinlemek için denize girdi. parkinson hastalığından dolayı ilaç tedavisi gören tecimer'in oldukça kilo aldığı görüldü.
  • selcuk parsadan bir bu kadin iki. neden hala filmleri cekilmiyor anlamiyorum.
hesabın var mı? giriş yap