• 15 senedir yedikce yiyen, artik kesesini ziyadesiyle doldurdugu icin adana'da sadece haftanin 2 gunu bulunan, surekli ankarada surten, aslinda yapmak istese hayvanlar gibi is yapacak olan ama -nedendir bilinmez(!)- hicbir is yapmayan, kendi agzi ile "secmen secim zamani yapilan isleri gorur bu yuzden secime dogru baslattik bu calismalari" diyen, birdaha secilmesi halinde adanaya bir 4-5 sene zaman daha kaybettirecek olan, adam gibi konusamamasina ragmen super katakulliler yapabildigi icin malesef yeniden secilecegini dusundugum mustesna sahsiyet.
  • 28 mart 2004 yerel seçimlerinde akp'den adana büyükşehir belediye başkan adayı. seçimin en kuvvetli adayı ayrıca. belki de tek.
  • kendisi sağ kulvardaki mhp hariç tüm partilerde sek sek sekmiş, en sonunda kendisini bu kez akp'den, adana büyükşehir belediye başkanlığı'na aday göstertmeyi başarmış kişidir.
  • hayali adana metrosunun büyük mimarı.
  • ek olarak periyodik aralıklarla, evinize kendi reklamını postalayan bir zihniyettir. seçim öncesi gelen reklamlarını çeşit çeşit pozları ve incileri süslemektedir. (ben adana'da yaşarken öyleydi en azından) bu kadar çok parti değiştiren bir liboş nasıl oluyor da tepki çekmiyor anlamış değilim. kanımca adanalılar her seçimde "bunun gözü artık paraya doymuştur" yanılgısıyla kendisine oy vermektedir. zira halkımızda "nasıl olsa hepsi çalıyor, zengini daha az çalar" şeklinde bir dogma oluşmuştur.
  • karaisalı'yı adana merkezle birleştirerek tüm hayallerini gerçekleştiren türkiyenin en zengin belediye başkanı.
    metro inşaatine 500 milyon dolar gömmesi ve adanayı 2'ye bölmesi dışında bi falsosu olmamasına rağmen bunlar nefret etmek için yeterlidir.
    4 gidiş, 4 geliş toplam 8 şeritli olan yol, 1.5 gidiş, 1.5 geliş şekline dönüşmüş durumda. bu da yetmezmiş gibi bazı yerlerde metro köprü üstüne falan çıkmakta. adana gibi düz bir şehirde tramway yapılsa yeterdi. zaten metro da yerin üstündeki tünellerden gitmekte adanada. ( hayal etmesi zor, görmek lazım)
    http://www.wowturkey.com/…s=0&postorder=asc&start=0
  • ceyhan depremi sonrasında bir bakan gelinceye dek ceyhana uğramamış, bakanla beraber ceyhana gitmiş -ki bu bir aya tekabül ediyordu yanılmıyorsam - bu durumun nedenini soran afetzede genç kıza kameralar önünde tokat atmış zat. bu ve gerçekleştirdiği diğer çapsız eylemleriyle nefretimi kazanmıştır.
  • efsanelere göre baraj gölünün karşısındaki arazilerin çoğunu aldıktan sonra, şehri oraya türkiye'nin en uzun köprüsünü* yaparak bağlayan, gelecek 30 yıl içinde adana'nın görünümünü ve konumunu tamamen değiştirecek imar projelerine sahip olduğunu iddia eden, ekonomi dehası belediye başkanı.
  • elinin altındaki imar planlari ile adana'nin canina okuyan, kentsel gelişimi kendi arazilerinin yer aldigi bolgelere yonlendiren, bu surecte kendisine ciddi rantlar kazandiran, insaat muhendisi kokenli, oglunu bir donem imar müdürlügünde barindirmis, meslek odalari ve universite ile kavgali, pek bi aziz pek bi toplumcu belediye baskani
  • her dönem farklı bir partinin safına katılmasına rağmen belediye başkanlığı seçimini kazanmasını bilen, keçilerle keçileri kaçırdığına kanaat getirdiğim şahıstır. zira kendisine göre seyhan baraj gölünün toprakla dolmasının ve torosların tepelerinde ağaç yetişmemesinin yegane mesulü sevgili keçilerdir.
hesabın var mı? giriş yap