• cölasan nereye kosuyor kitabinin yazari.
    kendisine ait web sitesinden alintiyla;

    10 ekim 1974’de adana’da dünyaya geldi.

    1993’dan bu yana sürdürdüğü gazetecilik mesleği boyunca ağırlıklı olarak zaman gazetesi olmak üzere çeşitli yaygın ve yerel gazete ile televizyonlarda muhabir olarak çalıştı.

    gezici, bir dönem star tv’de ‘teksoy görevde’ ve tgrt’de ‘babacan’ haber programlarında muhabirlik yaptı.

    aytekin gezici’nin ilk kitabı 1997 yılında ‘bir kısım medya manzaraları – gazeteci geyikleri, öyküleri, fıkraları’ ismiyle yayınlandı.

    1994’de polis adliye haberlerinin oluşum süreçlerini muhabirlerin penceresinden anlattığı öykülerden oluşan, ‘bu sayfaya kan gerek’ okurla buluştu.

    gezici’nin 2006 yılında, “az gelişmiş ülkenin taze soğanı” isimli ikinci öykü kitabı yayınlandı.

    aytekin gezici halen adana’nın merkez seyhan ilçe belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yapmaktadır.

    yazar sabahat gezici ile evli ve ahmet tahir can, enes ve emir adında üç çocuk babasıdır.

    http://www.aytekingezici.com/
  • çelik çekirdek'ten bir kitapta bahseden ilk kişi. kaynak
  • mesleğini bir kesim medyada yürüttüğünden olsa gerek, yazıları ve kitapları da hep tek yönlü olan bir yazar.

    ayrıca atabeyler'de beraat edince, namlunun ucundaki başbakan kitabı kitapçılarda yer değiştirerek fantastik bilim kurgu bölümünde satılmaya başladı.

    zaten bir kişiyi sırtından atan atı, suikastçi olmasıyla itham eden bir kişinin kitabı farklı bölümde olmasını ben de yadırgamıştım.
  • (bkz: #33763472)
  • kürt tarihi'nin yazarı, güzel bir araştırma neticesinde kürt sorununa bakış açısı ve kürtlerin kökenine dair genel bir çerçeve sunmuş okuyucuya.

    yazım ve noktalama konusunda berbat bir kitap ama, en az 50 hataya rastladım muhtemelen. tutku yayınevinin 1.basımını okudum, o kadar çok dilbilgisi hatası var ki, yayınevi masrafları kısmak amacıyla editör çalıştırmıyor galiba.
  • tam 49 kitap bastırdığını öğrendiğim, hapisteki fetö’cü.

    15 temmuz 2016 darbe girişimi soruşturması kapsamında fethullahçı terör örgütü (fetö) üyesi olduğu suçlamasıyla 23 temmuz 2016’da gözaltına alınmış ve 15 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı adana 11. ağır ceza mahkemesi’nce 16 şubat 2018 tarihinde “fetö üyeliğinden” 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. karar, adana bölge adliye mahkemesi tarafından da onanmıştır.

    aytekin gezici, gazete ve tv kanallarında çalıştıktan sonra akp’li azim öztürk’ün adana-seyhan belediyesi’nde ‘basın danışmanlığı’ diye uydurulan kadroya alınmış ve kendisine maaş ödenmişliği de vardı.

    ismini google’da arayınca, karşımıza çıkan haber nedeniyle ayrıca (bkz: selahattin sekin)
hesabın var mı? giriş yap