• sözlük yazarı olanı galatasaray taraftarıdır.
  • sozluk yazari olan guzel insandir, nostalji ya$atir. sever sevilir.
  • sadece askerde karşılaşılan olaylar başlığına yazdığı her entry'i ilgiyle okuduğum yazar. inci sözlük'teki muhteşem askerlik hikayesi'ni okurken yaşadığım hislerin bir benzerini yıllar sonra yaşatmıştır. keşke o da günlük gibi paylaşsa.
  • askerlik görevi sürecinde yaşamış olaylarını anlattığı entarilerine okudum da, harika ve bir o kadar da üzücü mü artık kederli mi dersiniz, bilemiyorum ama gel görelim bir de kendisine soralım demek istediğim yazar. ayrıca mesaj gönderimi kapalı, sebep? sebebini gayet anlıyorum lakin özel sebepler ama sen istemediğin sürece zaten bilgi vermezsin.
  • mesaj alımını kapatmış, bari buradan sorayım dediğim suserdir.

    abi, askerde tanrımıza hamdolsun yerine allaha hamdolsun dedirtiriyorlar. senin yazılarından müslüman olduğunu görüyorum. ben dinsizim mesela. işte, ne düşünüyorsun?

    bu arada askerde dinsizlere ne yaparlar? çok yazık ki, eskiden sekülerizmin timsali olan teseke için bu soruyu sorabiliyoruz anasını satayım. utangaç şeriatçılar doldurmuş tesekeyi.

    ekleme: (bkz: #148466346) bu girdi için eleştirimi sunayım bari. düşmanı esir alırsan ve iyi muamele edersen, düşman bundan sonra daha kolay teslim olur. bak, bu ülkenin ve dünyanın imzalamış olduğu anlaşmalar yönergeler vardır. düşmana kişisel olarak değil, asker olarak yaklaşman lazımdır.

    ikinci ekleme: istersen bütün mesajını yayınlayım. çok güzel bir yazı yazdın. ama yayınlamak suç mudur, kuraldışı mıdır bilemem.... pkklılar için "teröristte bomba vardır, o yüzden aynı değil" dedi ve yemek duası içinse "kurallara uyman daha iyi olur" diye belirtti.
  • (#156052563)

    "arılar, sineklere balın boktan daha iyi olduğunu açıklamaya çalışmakla vakit kaybetmezler" demek istediğim yazar
hesabın var mı? giriş yap