• http://www.gazeteport.com.tr/…_rekor_ceza_istenecek linkindeki haberde geçen iddiadır..

    haber şöyle;

    "savcı berk'in ekim ayı sonuna kadar iddianameyi tamamlayıp mahkemeye sunacağı öğrenildi. iddianame, yeni kurulan istanbul 15., 16. veya 17. ağır ceza mahkemelerinden birine gönderilecek. mahkeme, 15 gün içerisinde iddianamenin kabulü veya reddi yönünde bir karar verecek.................yaklaşık 130 kişinin 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdiği soruşturmada yaklaşık 80 kişi hakkında 'sanık' sıfatıyla dava açılacak..........................fenerbahçe başkanı aziz yıldırım hakkında yaklaşık 87 yıl hapis cezasının istenmesi bekleniyor. diğer sanıklar hakkında da işledikleri suç oranında ceza istenecek."

    87 yıl ne demek lan!neye karşılık 87 yıl? asker mi vurdu?polis mi kurşunladı? yoksa ikiz kuleleri aziz yıldırım çökertti de haberimiz mi yok?
  • mesela mehmet ağar 5 yıl ceza aldı bu ülkede. devlet yöneticiliği döneminde binlerce faaili meçhul olan bir adam 5 yıl alıyor, birkaç maçı karşı takımın kazanmaması için gayrimeşru işlem yaptığı iddia edilen bir adam 87 yılla yargılanıyor.

    bu ülkenin hukuk kurumları, bu şekilde ülkenin esas sahibi olan vatandaşlarını, ülkede adalet olduğuna ikna edemezler. bir yerde adalet yoksa, o yer çürür.
  • ayıp lan adama...

    not: beşiktaşlıyım.
  • allah korusun, 87 sene sonra çıkıp yeni ihalelere girebilir. bu nedenle istenen bu ceza az. idam edilsin bence.
  • sanıyorum, isnat edilen suçların bulunduğu iddianame yüzüne okunduktan sonra istenecek ceza söylenip; kalp krizi geçirmesi beklenecek aziz yıldırım'ın. daha etkili olur hem ha?
  • suçlamaların, iddiaların, uydurma delillerin bağıra bağıra "ben siyasi amaçlıyım ve başka planlar için yıldırma, korkutma ve sindirme amaçlı kullanılıyorum" diye kendini açığa vurmasıdır.

    ihtilalle tüm memleketi komutası altına almak isteyen hatta alan adam-lar dışarda serbest geziyor bu ülkede.
  • koyu fenerbahçeli başbakanımızın fenerbahçe'ye bir rekor daha kazandırma çabası olarak görüyorum bunu.
    büyük başbakan, büyük fenerbahçeli.
  • sırf şike nedeniyle isteneceğine inanmadığım veya inanmak istemediğim hapis istemi... aziz yıldırım hakkında suç örgütü kurmak suçlaması da yapılmakta, zira ekonomik bir yanı bir tarafa, sırf şike suçlamasıyla 87 yıl istemek pek mantıklı gelmiyor...

    milyar dolarlar çalıp çırpan adamların elini kolunu sallaya sallaya gezdiği, baklava çalan çocukların yıllarca hapishanelerde süründüğünü görmüş bir halkın yadırgamaması gerek...

    (bkz: #25091843)
  • aklıma " büyük balık küçük balığı yer. " sözünü getiren haber.
    ne ilgisi var bilemedim?
    haa ben mi? ben planktonum.
    kendimden haberim yok ki, beni yiyenden olsun.
  • fenerbahçe'nin büyüklüğüyle orantılı istenecek ceza. başka kulüp başkanı olsa 87 gün filan olurdu o herhalde.

    yürü be savcı, kim tutar seni?
hesabın var mı? giriş yap