• fatih altaylı'nın 18 temmuz 2006 tarihli köşe yazısında geçen bir soru cümlesi (http://www.sabah.com.tr/…/07/18/yaz1437-40-112.html).

    "şaka yapmıyorum; ben aziz yıldırım'ın ne iş yaptığını bilmiyorum" şeklinde devam ediyor.
  • http://dinle.sabah.com.tr/…05114888b559eb996383ac16 adresinden gvz programının ürettiği ses kaydıyla da dinlenilebilen fatih altaylı nın bugünkü sabah gazetesinde çıkan temiz para temiz spor başlıklı yazısında geçen cümle.

    (bkz: sazan avi icin soru baslik acmak caiz midir)**
  • vergilendirme hakkında pek de bir fikri olmayan sevgili fatih altaylı nın kaleme aldığı yazıdaki soru cümlesi. pek de üzerine kafa yorulmayan, bugün ne yapalım ne yazalım teması altında aziz yıldırım ın geliri ve vergisini sorgulayan yazının soru cümlesi.inkar edilemez bir yönü de araştırıldıktan sonra bazı şeyleri ortaya koyabilecek bir yazı ayrıca. ama ne yazık ki fatih altaylı araştırmacı gazeteci kimliğini çok seven (!) bir insan.bureda benim işim olmadığı için sadece soru sormak ile yetiniyorum. nato müteahhiti ne yapar? işlerini hangi ülke sınırları içinde yapar? ülke sınırları dışında elde edilen kazançları kim vergiler?
  • muhtemelen bir iş yapmıyodur diye cevaplayabileceğim soru. zira niye yapsın? ben o yaşta olsam, öyle mevkiim olsa, o kadar param olsa hiç bir işe bulaşmam, başkalarına yaptırırım öyle ekmek yerim ve canımın istediğini yaparım. bu yüzden bence aktif olarak fenerbahçe kulübü başkanlığından başka hiç bir işle doğrudan ilgilenmiyodur.
  • yıllar önce mfö'nün bir şarkısıyla cevabını verdiği soru.. bakıyorum tekrar gündeme gelmiş.

    "bizim aziz pişpirik oynar mfö dinler maç seyreder"
hesabın var mı? giriş yap