• ülkücü hareket'in bir zamanlar en "popüler" fügürüydü. başkanlık yaptığı döneme damgasını vurmuş, ajitatif söylemiyle aktüel, tempo gibi dergilere konu olmuştu.

    kıbrıs'ta başlayan yükselişini ankara'da sürdürmüştür. değişik üslubu ve hareketleriyle cem uzan'ı andırır. olaylı mhp kongresinde geceye damgasını! vurmuştur. aklımda kaldığı kadarıyla şöyle parçalayıcı sözler etmişti:

    "bu pazarlıklı kongreyi tanımıyorum. yaşasın hainlere karşı illegalite. bunu fert olarak başlatıyorum". öyle de oldu. çoğunluğunu izmirli yiğitlerin oluşturduğu bir güruh kürsüyü yıkmış, salonu adana adliyesine çevirmişti. tuğrul türkeş'in baş yaveriydi. neonazi bir havası yanında alaturka bir entellektüalitesi de vardı sathi de olsa. tüsiad hakkında fi tarihinde görece sağlam bir metin yazmıştı aklımda kaldığı kadarıyla. sofistike yöntemlerle kendisini dinleyenlere bazı "kötü" kişileri "hedef gösterirdi".

    rüzgar gibi geçti. şimdi nerelerde bilinmez. ama bir dönem ülkücü gençler saçlarını onun gibi kesip, sigarayı onun gibi içtiler. sonrasında göreve atilla kaya ve alişan satılmış ikilisi geldi. onlar da ayrı bir yazı konusudurlar.
  • olaylı kongrede ettiği "artık illegaliteye geçiyoruz" lafı ile belleklerde kalmış new age abdullah çatlı. tengri bunun ve benzerlerinin şerrinden korusun.
  • tam olarak, "illegaliteyi baslatiyorum, yikin kursuyu" demis ve hakikatten de yavru kurtlarina kursuyu yiktirmisti.
  • an itibariyle ismini hatırladığım şahıs. hatırlatıldık daha doğrusu. ülkücü gençliğin agresif sembolüydü kendisi. sert çıkışlar yapardı. zaten bu sebepten gençler tarafından çok sevilirdi. (bkz: yaşasın hainler için illegalite)
  • kürsüyü yıkışıyla beraber izleyenleri de yıkmış geçirmiş, fevkalade komik bir anı. kendisi bir de asker kaçağı çıkmıştı sonradan.
  • kendisini kitlelere tanıtan olay;genel başkanlık yarışında desteklediği tuğrul türkeşin seçimi kaybetmesi üzerine kürsüye çıkıp
    -illegaliteyi ilan ediyorum
    ve ardından
    -yıkın burayı
    dediği olaylı mhp kongresidir.
    nuriye akmana verdiği bir röportajda
    -tarihin gördüğü en tehlikeli silah ölümü göze almış bir ülkücüdür demiştir.
    konuşmaları slogandan öteye geçmez.
  • geçmiş zaman bir gün, atv'de yayımlanan siyaset meydanı adlı programda, konuşma yapmakta olan öğrenci temsilcisine, parmağını sallaya sallaya tehtitler savurmakta hiç bir beis görmemiş kişi.

    tarihe, kaşları çatık, gözleri iktidar hırsıyla kan çanağına dönmüş birisi olarak geçmiştir.
  • parti kongresinde havada uçan sandalye gibi bir klasik yerine uçan kürsüyle bizi tanıştırmıştır.
  • kürsüyü firlatmasi, sandalyeye ucan tekme atmasinin sebebi hep adi ve soyadidir...
    bu isimle $iir kitabi cikartsan, yemek tarifi yazzsan ne fayda, kendine zarar.

    azmi karamahmutoglu ile doyumsuz yemek tarifleri kitabi
    azmi karamahmutoglu ile a$k, ben, sen ve istanbul $iir kitabi
    --
    azmi karamahmutoglu parti kongresinde kürsüyü firlatti
    azmi karamahmutoglu yolda tarti$tigi ki$inin bacaklarını kırdı, kötüne monte etti.

    eh karar kamuoyunun.
  • nerede acaba kendileri?

    abi tam konjonktur de musaitken, bir ses ver, bir kursu yik.
hesabın var mı? giriş yap