• vatan hastaneler zincirinin, bodrumdaki universal hastanesinin sahibi.
    ağrıda yeni açacağı hastaneye versace mobilyalar alacakmış. iyi ama neden? ağrılıların versace mobilyaya ihtiyaçları var mı? pazar araştırması sonucu mu böyle bir yatırıma karar verilmiş? hani yanık ünitesi olacak ya da onkolojiye yatırım yapacağım dese anlayacağım da, ağrıdaki hastaneye versace koltuk, kanepe... doğrusu etkilendim desem, yalan olur.
  • sağlık bakanı'ndan sonra türkiye'de en çok hastaneye sahip olan kimsedir.
  • soyadı ofluoğlu'dur ama oflu değildir. trabzon*ludur.

    ofluoğlu eşinin soyadıdır. evlenince eşinin soyadını almıştır.

    evlenince eşinin soyadını alan erkeklerin ilklerinden olsa gerektir.
  • patronu olduğu hastaneler ve üniversitesinde, çalışanlarına geç maaş vermesi veya hiç maaş vermemesiyle ünlüdür.

    (bkz: yeni yüzyıl üniversitesi maaş ve haciz skandalı)

    taksim alman hastanesi'ndeki doktorların eylemi..

    http://www.gazete5.com/…emi-25-aralik-201-70365.htm

    nette yüzlerce bulabileceğiniz şikayetlerden sadece bir örnek.

    http://forum.memurlar.net/konu/942658/
  • adamda mavi kolormatik gözlük var.

    http://www.abvizyonu.com/wp-content/ofluoaylu.jpg

    örtün, üstümü örtün!
  • bu beyefendiyi ne zaman görsem, beyaz gömlek üzerine çok açık renk kravat takmış oluyor. arada da beyaz pantolonuyla şıklığını (!) tamamlıyor.
  • kendisinin para hırsı nedeniyle türkiye'deki otuzdan fazla hastanesi batmış ve de binlerce çalışanını mağdur etmiştir. işin ilginç yanı şuan kendisi yalılarda otururken, yanında çalışan hiçkimse alacağını halen alamamıştır. özet olarak düpedüz hileli iflas ile hastaneleri batırarak hem çalışanlarını, hem ortağı olan uluslararası fon kuruluşunu hem de milletimizi mağdur etmiştir. ama gelin görün ki böyle adamların yanına yaptıkları kar kalıyor, sağlık bakanlığı onca şikayete rağmen kılını bile kıpırdatmadı. yine olan çalışanlara oldu.
  • sağlık ve eğitim sektörlerinde yatırımlar yaparak çok sayıda insana iş imkanı sağlamış yatırımcı iş insanı.ayrıca çok şık giyinen beyfendi.
  • cumhuriyet'in 26.5.1996 tarihli haberine göre istanbul erkek liseliler eğitim vakfı özel ilkokulu'na öğrenci alımı sırasında gerçekleştirilen hilede -kura torbasına ikinci cep yapmışlar- ismi geçen kişilerden biri. "torpilli kuradan" çocuğunun ismi çıkmış.
hesabın var mı? giriş yap