• uçur beni kampanyalarıyla tanıdığım şirket.

    (bkz: philips'in uçur beni android tv kampanyası)
    (bkz: sıkıntı büyük)
  • (bkz: ba-life)
  • platinum masa'nın uçuran masa kampanyasını düzenleyen ve kendini bir hayli akıllı zanneden firma.

    300 liralık harcamaya avrupaya gidiş-dönüş uçak bileti hediye ettiklerini söylüyorlar. (havalimanı vergileri hariçmiş ama. bu kısım önemli)

    hadi dedim gireyim bu kampanyaya. istedikleri her şeyi yaptım, bana bir teklif yolladılar. bir baktım;

    istediğim tarihteki (aynı gün, saat ve şirketteki) gidiş dönüş (direkt) uçak bileti bavul.com'da (turkcell platinum indirimi de dahil) 462,15 lira, bu vatandaşların bana bedava diye sundukları biletin havalimanı vergisi 135 eur. yani güncel kur olan 3,40 üzerinden hesaplandığında 459 lira. 10 eur da biletleme ücreti alacaklarmış. bir de yaptığım kargolama ücreti var tabi.

    yani anlayacağınız bedava uçak bileti kazanacağız derken, yüzyılın tongasına düştük. resmen keriz yerine koydular dağ gibi adamı.
  • philipsin fırsat ayağına geldi kampayasını da bunlar yürütüyor ve resmen köylü kurnazlığı yapmaya çalışıyorlar. hadi 7 gün içinde başvurma saçmalığını geçtim başvuru onaylandıktan 60-70 gün sonrasında iban göndermenizi istiyorlar sırf kapsam dışına çıkıp unutun diye. adam gibi baştan iban alın madem parayı geri vereceksiniz.

    ben zaten bu aşamaya bile gelemedim o ayrı. tvyi aldığım vatan faturasını beğenmedi adamlar başka fatura yükleyecekmişim.

    tabii ki bunlara pabuç bırakmam, gerekirse philips genel merkezine kadar ulaşır şikayet ederim bu "şirketi".
hesabın var mı? giriş yap