• temel karamollaoğlu babala tv'de oğuzhan uğur'un konuğu olmuş ve soruları cevaplandırmış ;

    https://www.youtube.com/watch?v=njrvrgpnzp8
  • doğu perinçek, muharrem ince, meral akşener ve binali yıldırımın da katılacağı erken seçim özel programının ilk ayağı. soruların kalitesi güzel, sohbet sarıyor. çoğumuzun adayı şimdiden bellidir ama ne olursa olsun her adayı sonuna kadar dinlemeli.

    tv kanallarında bu kadar yakın bir program hiçbir zaman olmadı. güzel iş yapmış oğuzhan uğur.
  • temel karamollaoğlu nun fikirleri genel olarak hoşuma gidiyor, vaatlerini yerine getirecek potansiyelin olduğuna da inanıyorum. ne yazık ki bizim halkımız biraz daha showman, atıp tutan insanları seviyor. bence siyasilerin kaliteli fikirlerini, iktidara kim geçerse geçsin gerçekleştirmek lazım. (kaliteli ve ülkeye bir şeyler katacak fikirler)
  • tamamını izledim. 'bilge başkan' ifadesinin hakkını gerçek anlamda veren bir cumhurbaşkanı adayı gördüm. gerçekten çok donanımlı, kültürlü ve tecrübeli bir siyasetçi sayın karamollaoğlu. seçilmesi mümkün görünmese de, bilgi ve donanımıyla, yaptığı tespitler, getirdiği çözüm önerileriyle bu seçim sürecinde farklı bir hava oluşturdu. kendisinin fikirleri kesinlikle dikkate değer ve önemli.
  • "mükemmel bir röportaj olmuş"dedirtmiştir.
    "hastalık iç organlardayken botoksla iyileşmeye çalışmak"benzetmesi on numara oturmuştur.
  • 48 dakikalik video. hitabet yeteneğinin yanında bilgi de olunca çok güzel bir şey çıkmış ortaya. muhalefetten her kim kazanırsa kazansın, bilge dedeyi ekonomi bakanı yapsın. o olmadı milli eğitim bakanı yapsın. o koltuklarda bir kere de hakkeden birisi otursun.
  • üşenmedim, izledim. televizyon röportajlarından daha farklı bir tat verdi. genel olarak keyifli bir sohbet olmuş. oğuzhan uğur çanak sorular sormamış ama fazla da sıkıştırmamış.

    selahattin demirtaş'ın pkk bağlantısı ile ilgili soruya, hdp pkk ile arasına mesafe koyamıyor ama bu bir zandır, şüphedir, mahkeme kararını beklemek lazım tarzında, topu masumiyet karinesine atan bir cevap veriyor temel karamollaoğlu.

    http://www.youtube.com/…atch?v=njrvrgpnzp8&t=34m53s (34. dakika 53. saniye sonrası)

    en azından hdp-pkk ilişkisini reddetmemiş ama bence yetersiz bir cevap. neyin zannı, neyin şüphesi temel bey? demirtaş açık açık "başkan apo'nun heykelini dikeceğiz" diyor, öcalan'ı "halkı için 14 yıldır imralı'da bir beton çukurda direnen kürt halk önderi" diye niteliyor. masumiyet karinesi hukuken elbette önemli ancak buradaki bağı siyaseten ve vicdanen göremiyor musunuz temel bey?
  • güzel bir program olmuş.oğuzhan kendisi muhalefet tarafında olmasına rağmen gayet iyi ve televizyonlarda sorulmayacak sorular sormuş.

    temel karamollaoğlu'nun 'sırf başörtüsü sorununu kaldırdılar diye minnet duyan bir kesim var.o sorun çözüldü diye diğer bütün sorunları nasıl görmezden geliriz.' sözü cidden güzelce olayı ve son zamanlardaki reklamları özetlemiş.

    diğer bölümleri bekliyoruz.
  • bir beş dakika kadar izledim. iyi, hoş konuşuyor. devamı da büyük ihtimal aynı düzeyde ilerliyordur.

    benim merak ettiğim soru şu: bir insan (kazanamayacağını bildiği halde) aynı gün ve de haftalar içerisinde aynı şeyleri nasıl olur da tekrarlar? yani bu motivasyon nereden geliyor? iktidar ya da muhalefet fark etmeksizin, sorum hepsi için geçerlidir.

    çünkü kazananın da kaybettiği bir yarış süreci bu. tamam, her insan aynı değil, her insanın ayrı fraksiyonlarda olması, yaşam tercihlerinin farklılığı da saygı duyulasıdır. fakat politize ediliyoruz. kendisini en apolitik sayan birey bile toplumun içerisinde bir yere sürükleniyor.

    tek bir ömür için geldik ve içinde olduğumuz hayata bakınca insan olmamak için ya da beyni uyuşturmak için çokça sebep bulunuyor.

    yazdığım cümleler başlık için gereksiz bir açıklama gibi de durabilir ama yalnız seçim sürecinde değil, hep bu bataklığın içindeyiz.

    bıktırdınız efendiler, bıktırdınız!
hesabın var mı? giriş yap