• bu kayırım var abi. böyle bir olay kesinlikle var, yok diyenin alnını garışlarım. kanımı şöyle güçlendirecek olursam:

    babam ikiz kardeşimi hep ayrı sevmiştir sözlük. onu kucağına alışı, sevişi hep bir başka olmuştur. ben bunu çocuk aklımla bile sezebiliyordum. evlattır ayırt edilmez denir ama bir şekilde oluyor işte. biz 2 ya da 3 yaşındayken çekildiğimiz bir aile fotoğrafı var. ben annemin kucağımdayım kardeşim babamın kucağında. annem diyor ki biz birbirimize sormadık hangisini kim kucağına alsın diye... lise mezuniyet fotoğraflarımızda bile hep yanyanalar yahu. insan bi gelir oğluyla da bir iki çekilir teke tek. çocukken gökgürültülü curcunalı havalarda annemlerin odasına kaçardık korkudan ve ikizim hep babama sarılırdı. çünkü biz daha odaya girerken bile babam kardeşime 'gel benim bebişim' derdi. ben istesem de gidemiyorum ki aralarına baştan dumur ediyorlar adamı bebiş falan.

    ben de aynı şekilde anneme koşardım tabi.
  • bariz olarak olan bi' aşk bu. aynı şekilde kız çocuklarında da babalarına karşı vardır. mesela her gün ben 'yanağında öpücük varmış dur alıyım' diye babamı öperim. aramızda öpülmesini istediğimiz yanağı şişirme ritüeli de var. küçükken ben tek yanağımı değil iki yanağımı birden şişirirdim, diğerini beceremezdim. bir de sadece ben okula gidene kadar babamın omuzunda gezdim, kardeşim değil. sonra ben üniversiteye gideceğim zaman hüngür hüngür ağladı. ben de kötü olunca 'kızım ben sevinçten ağlıyorum' dedi. ama eve döndüğüm ilk hafta sonunda geri giderken geçirmeye bile gelemedi, babam yerine annem geldi. babamınsa çoktan gözleri kızarmış, bakışları benden kaçmıştı. bir de ben küçükken 'benim kızım on tane oğlana bedel bee' diye severdi beni. aşık bana, evet.
  • babalarin cocuklariyla harcadiklari toplam vakit goz onune alidiginda pek de abartilmayacak bir ask oldugu anlasilir. hatirladigim kadariyla bu askin sirri kedi gibi sirnasmaktan kaynaklaniyordu. kucagina oturup o kadar sevimlilik yapinca adam da tekme atip kovacak degil ya bir miktar asik oluyor, normaldir.
  • daha çok ergen iken düşünülen hadise. o ergenler önce büyüsün de bir kız çocukları olsun ondan sonra bu konuyu tekrar masaya yatıralım.

    tanım: yer yüzündeki en büyük aşk.
    not: evet, babayım ve kız çocuğum var.
  • (bkz: #26059551)

    o da her aşk gibi biter.
  • kız çocukları evleninceye kadar süren, sorumluluk ve sahiplenme duygusuyla örülü bir aşktır.
  • babacığım diye hitap edildiğinde de katlanır bu babaların kız çocuklarına olan aşkları. *
  • karşılıklıdır.
hesabın var mı? giriş yap