• sinir bozarcasına aynı saçmalıkları tekrarlayıp duran bir velet. olsa olsa 12-13 yaşında.
    enes batur mudur, ne zıkkımsa, buna kendi ailesinden birinden daha fazla önem verdiği açık.
    yazık kimin çocuğuysa...
  • sanırım babası kemoterapi alıyor başında başka birileri de var, bu olay rutin olmuş yani, onun için çocuk normal karşılasa da ekran başındaki adamı şok etmiş olabilir. aklıma başka mantıklı açıklaması gelmiyor. eğer böyle bir durumda değilse, yani aniden bir kusma durumu varsa, kusan insanın mutlaka başında durun, dengesini kaybetme, çıkardıklarının nefes borusuna kaçabilme ihtimali var. kusma anı, vücudun bir çok denge noktasının kaydığı bir durum.
  • özet: çocuk enes batur hayranı, enes'in toplu imza vereceği bir yere gitmiş, enes orada 1 dk. kalmış, kimseye imza vermemiş, kafasına şişe atmışlar. arka fonda çocuğun babası kusuyor.
  • babasının rahatsızlığını farketmemek için enes batur denen ne idüğü belirsize sarmış gariban bir çocuktur. küçüktür daha ilişmeyin. hiç hasta yakını olmayan bilmez. hele bir de 15 yaşından küçükse. ayıptır linçe gerek yok.
  • herkesi gömdünüz sıra çoluk çocuğa geldi dedirten velet. bir de gençliğin durumu diyor, inanılmaz iğrenç evet de videodaki genç nerede?
  • babası belki 10 gündür kusuyordur bilemeyiz. ya da başında başkası vardır çocuğa küçük diye sen gelme diyorlardır. çocukta evdeki problemleri unutmak için video çekiyordur. bilemeyiz yani lan neden yargısız infaz yapıyorsun başlık sahibi neden?
  • enes batur kimdir nedir necidir bu hayatta ne başarısı vardır bilmem. ama bu videodaki çocuğa ne yaptıysa iyi yapmış. aferin lan enes.

    bu yutubıır saçmalığından da gına geldi, yok banular mehmetler, yok enesler dana piliçler. hayatta bişey başaramayacağına inanan insanlar kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışıyor. sonra gidip saçma sapan filmler cumaliler ceberler falan çekip vizyonda çakılıp kıçının üzerine oturuyorlar.
hesabın var mı? giriş yap