• kredi kartını vermediği için beraber yaşadığı babası hakkında gidip, cinsel istismara uğradığını söyleyen 20 yaşındaki gerizekalıyı barındıran haber. işte idam idam diyenler bunları da hesaba katsın. ne kadar araştırılır belli değil, ya kız ısrarcı olsaydı. geçenlerde haksız yere öldürülen çocuğu da unutmayalım.

    bu arada beyinsiz kız sonradan gerçeği söylemiş ama hala dava ediyormuş. kalp hastası olan babasına da kendisi bakıyormuş ayrıca. evladın da hayırlısı lazım.
    haber linki

    edit: tanım
  • yeni jenerasyonun "yok" kavramına tahammülsüzlüğü çok bariz, çok fazla etkileniyorlar ki unsur çok fazla. herkes mükemmel hayat yaşıyor, bunu izlemek ona acizlik gibi geliyor. bunun bir tık ötesini düşünmek dahi istemiyorum, insanların imkanlarını kabullenmediği, olduğundan zengin görünmeye çalıştığı bu sersem döngüde çocuklar ve ergenleri mutlu etmek cidden zor bir döngü. bu yüzden çocuk yetiştirmenin gittikçe zorlaştığı zaman dilimlerindeyiz. her şeye "ihtiyaç" gözüyle bakılıyor. bunun ihtiyaç değil "lüks" olduğunu anlatmaya çalışan ebeveynler de nefretle karşılaşıyor ne yazık...
  • ileri derecede osikolojik rahatsızlığı olan kız. tâbi işin içinde başka bir iş yoksa.
  • aynı zamanda toplum için büyük tehlike arz eden kızdır.

    edit: imla
  • her çağın/dönemin kendince sıkıntıları vardır ama ben böyle dönemi sikeyim.

    n'olurdu amk şundan 60-70 yıl önce büyük buhran sonrası amerika'sına doğup blues, rock'n roll takılsaydım da şu sıralar geberip gitseydim.

    yok abi gündem falan takip etmemek gerekiyor. vallahi olacak gibi değil.

    ah ulan editi: tom jones & janis joplin - raise your hand (1969)
    elvis presley - suspicious mind (1970)
    b.b. king - so exited (1969)
    roy orbison & johhny cash - pretty woman (1969)
    tom jones & jerry lee lewis - rockin medley (1969) bu nasıl bi' performanstır lan
    jimi hendrix - the star spangled banner (woodstock 1969) exlot'un hatırlatmasıyla eklendi
  • idam neden gelmemeli sorusunun en kral cevabıdır.

    hukuk sistemimiz bozuk
    ahlak sistemimiz bozuk
    eğitim sistemimiz bozuk
    üretim sistemimiz çökmüş
    ekonomi çoğ eyi
    mayamız bozuldu mayamız.
  • bu olay baba kız olarak değerlendirilmemeli. babasına bunu yapan başkasına da yapar. babası şikayetini geri alsa bile ceza almalı. bir insan bunu birine nasıl yapar anlamıyorum, hele ki babasına. yazık. nerden baksan baştan aşağı ahlaksızlık.
  • buna benzer bir olay da yıllar önce giresun’da yaşanmış. asp giresun il müdürlüğünde çeşitli birimlerde müdürlük yapmış bir arkadaşımın anlattığına göre kızın teki bir keşle nahoş bir şekilde babası tarafından basılıyor. babası kızı eve kapatıyor. peşine de kız çocukla bir plan yapıp babasına iğfal iftirasını atıyor. herifin işi gücü ailesi parçalanıyor. içerde de adama tecavüz edildiği iddia ediliyor falan. sonra gerçekler gün yüzüne çıkıyor ama olan olmuş bir kere. yani demem o ki çok hassas olaylar bunlar. taciz, tecavüz, çocuk istismarı gerçekten iğrenç olaylar ama bunlar aksi yönde de istismar edilebiliyor. jagten filmi de bu konuyu ele almış. ben artık çocuklarla fazla yüz göz olmuyorum maalesef. niyetinden yüzde yüz emin olmadığım kadınlarla da samimi sohbete ve yakınlığa girmiyorum. bir defasında tanımadığım bir kadına dm’den yürümüştüm kadın ss alıp beni ifşa etmişti. evliliği çoluk çocuğu zaten düşünmüyorum da olursa umarım kız çocuk sahibi olmam.
hesabın var mı? giriş yap