• can sıkmadan kibarca reddedilebilinmesi gereken olay. hediye alma kısmına bir şey demiyorum ama dünyada yalan mı yok allasen. bu gibi durumlar için yalan söylemeyi öğrenip kendini bu saçma durumlardan kurtarabilmek bana en mantıklı hareket gibi gelir her zaman. kendinizi biraz kötü hissedebilirsiniz söylediğiniz yalanla alakalı ama sizi kurtardığı şeyi görünce o duyguların hepsi o mutluluğun altında ezilir. bebekle şununla bununla ilgim yok daha evlenmedim de gerçi ve baby shower olayını da ilk defa burda duydum ancak nacizane fikrim budur.
  • başlık sahibine birebir hak vermeme neden olan şavır şeysi. kadınların kendi aralarında yaptıkları şeylere uzaktan bakıp hımmmm derken yeni bebek sahibi olmuş bazı arkadaşlarım beni de o gruplara dahil ettiler. zaten bekar bir erkek olarak çoğu anne ve bebek malzemesine-ihtiyacına dair en ufak bir fikri olmayan bünyemi sarstı tüm o konuşmalara maruz kalmak. sonra grupça garip bir çekiliş yapma kararı aldılar ama ittirmece çekilişi, çıkan rakama denk gelen hediyeyi alıyorsun, yihuuuuu. şu yaşıma kadar milli piyangodan amorti dışında bir şey tutturamamış ben, direkt en pahalı zamazingoyu almaya hak kazandım ve bildiğiniz 8 taksit ile o alışverişi yaptım. sevdiğim bir arkadaşımdı helal olsun, bebiş rahat etsin dedim ve içimdeki "enayi misin lan sen" hissiyatını bastırdım. sonra ne oldu ? başka gruplara da eklenmeye başladım, kanın kokusunu almış köpek balıkları misali yeni annelerden bir sevgi seli akmaya başladı bendenize. mevzunun almış yürümüş bir enayi silkeleme operasyonu olduğunu kavramam ile gelen teklifleri fakirden zengine sıralamam bir oldu. maddi durumu sıkıntıda olanlara telefon açıyorum ve ihtiyaçlarını soruyorum, param yettiği kadar destek oluyorum, zengin olanlara kibarca "sie lan sülük" çekiyorum. maldiv'lerde sevişirken, hamile kalırken güzel, iş bebek masraflarına gelince ovvvvvv, haydi bir batılılık icat edelim de mallara ittiriverelim masrafları, yooo dostum yooo.
  • anaç ev kuşları için "şekerim ama sende hayvan gibi şii yapmışsın, bugün ona yarın bize ayol", özgürlüğüne düşkün hayallerinin peşinden giden göçmen kuşlar için "valla haklısın kanka" dedirtebilecek durum.
hesabın var mı? giriş yap