• tüm dünyada geçerli modern popüler hakim kültürün korkunç, eğlenceli ve bir o kadar dram dolu hikayesi olmuş. başarılı netflix içeriklerinden biri. aleyna tilki sen hayırdır.
  • aka gokudolls =p
    netflix sayesinde keşfettim, detroit metal city'den bu yana bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.. absürd komedi seviyorsanız bir şans verin derim.
  • netflix'in bana en güzel hediyesi bu anime 5. bölüm 22. epizot gecenin şu saatinde gözlerimden yaşlar getirecek kadar gülme krizine soktu beni.
    absürt komedi ve kara mizah sevenlere şiddetle öneriyorum.
    not: anime bitince detaylı analizini yapacağım bi ara.
  • tamamen tesadüf eseri netflix'de karşılaştığım anime. son derece saçma olmakla birlikte çok hızlı bir şekilde bitirtti ilk sezonunu.

    dramla karışık abzürt komedi.
  • aşırı derecede komik ya da eğlenceli olmasa da yüzde bir tebessümle izlenebilecek bir anime. konusu ise oldukça orijinal. çünkü kimin aklına gelir ki yakuza üyelerinin cinsiyetini değiştirmek?

    yukarıdaki yazarın dediği üzere detroit metal city ile kapışacak kadar komik değil ama yine de komik, bu arada netflix'teki animeyi çeviren kişi daha önceden anime çeviri tecrübesine sahip birisi belli ki çünkü çok başarılı bir çeviri ile . bazen bu tür animelerdeki kelime oyunlarını piç edip bırakıyorlar nitekim.
  • 2018 yapımı 10 bölümlük netflix animesi. konusu 3 yakuzanın 3 genç kız müzik grubu üyesine dönüşmesini anlatıyor. orijinal adı da gokudols.
  • bir yanda mafyada tetikçilik, diğer yanda tayland'da gay ameliyatı ve pop star olma emri

    bir yanda japon saygı geleneği ve bağlılık, diğer tarafta absüld ama öyle böyle değil...

    yapsa yapsa japon yapar denilecek bir yapım. anime hiç sevmem, buna rağmen bolca güldürmüştür. tavsiye ederim.
  • tek kelimeyle ef sa ne! bakın daha birinci bölümün on beşinci dakikasındayım ama efsane olacağına evim arabam olsa basardım. ağızlarını her açışlarında sinirlerim bozuluyor. detroit metal city tadı aldım lann!
  • hayatımda bu kadar absürt ve bir bu kadar komik çok az şey izledim sanırım ahahahah
  • absürt komedi seven çoğu kişinin sevebileceği anime. animasyon, seslendirme ve konu işlenişi açısından klasik bir anime ayrıca normalde animelerin bölüm süresi 20 dakika civarında olur ama bunda 20 dakikalık süreye dört bölüm yerleştirmişler. izleme akışı açısından daha iyi olmuş bence.
    çizim tarzı olarak saiki'ye benzettim biraz ayrıca saiki'yi sevdiyseniz bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum. on bölümlük kısa bir seri kısa zamanda bitiyor.

    tanım : üç yakuza üyesinin yaptıkları hatadan dolayı ceza olarak tayland'da cinsiyet değiştirme ameliyatı olup j pop idollüğü yaptığı anime.
hesabın var mı? giriş yap