• starbucks tadında yeni bir coffee house zinciri.. nişantaşında bir mağaza açmışlığı var..
    http://www.backhaus.com.tr/
  • nisantasinda avrupayi bir hava ile cok zevkli duzenlenmis olan, aslinda unlu mamuller uzerine dayanan satislarini kahve, pasta ve yemeklere kaydirmaya basarmistir. cumartesi ogle saatleri yogun oldugundan baska zamanlar gidilmesi tavsiye edilir. servis elemanlari nedendir bilinmez cok telasli, siparisi alirken ve servisi yaparlarken gecikiyorlar. belki calisan eleman sayisinin azligindan kaynaklaniyordur. insan keyifsizliklerinin arkasindaki nedeni acaba pek bir suratsiz isletmecileri olmasindan kaynaklip kaynaklanmadigini merak ediyor. cheese cakei diger yerlere oranla cok farki ama cok lezzetli.
  • ekmek çeşitleri ile göz dolduran, fiyatları da gayet uygun olan cafemsi pastane.
  • muthıs pastaları olan muessese.hem fıatları uygun hem dılımler kocaman hemde acayip lezzetli.özellikle de böğürtlenliler...
  • nişantaşındaki yerinde, kapı girişine türlü çeşit insanı kendinden geçiren tatlıları dizmekle akıllılık etmiş mekan. müşteri kapıdan girerken, tatlı satmayı garantiliyorlar. ama noodlelarının içine biraz daha soya sosu koyarlarsa, beyaz makarna yiyormuş hissini azaltabilirler.
  • yeşilköyde bir şubeleri ve inanılmaz güler yüzlü bir sahibesi var. fiyatları da çok uygun, mesela adam başı iki, iki buçuk ytl vererek dünyanın en güzel on kişilik çilekli pastasını yiyebilirsiniz. ah bir de 0.75 ytl ye çikolatalı muffinleri vardır ki mis gibi.
  • önünden mümkün olduğunca geçilmemeye çalışılan unlu mamülcü, süperfırın. koca tepsiyi dolduran ve dilimle satılan kekler ve cheesecake ler, tahinli çörekler, kocaman bin bir çeşit undan mamül ekmekler insanın içindeki hamur canavarını dürtüklüyor , vitrinini yalamak istiyorum . azar azar çeşit yapıp elim kolum dolu çıkıyorum buradan. bahanem de hazır. pastadan baska bir seyi istekle yemeyen kayinvalideciğime aldım diye kendimi kandırıyorum. gecenin bir yarısı keklerini süt eşliğinde lüpletirken kendimi hain evlat ökkeş gibi hissediyor, utanıyorum.
  • (bkz: bauhaus)
  • yemekleri de unlu mamulleri kadar iyi bir mekan. harika bir kahvaltısı olduğunu da söylemem lazım.
    benim minik oğlum fonda çalan müzikle salınarak poğaçalarını hüpletiyor. çocukla gidilebilir ferah ve çok kalabalık olmayan bir yer. kışın kalabalık olur mu bilemem.
  • öğle yemeği sırasında kısıtlı bir vaktiniz varsa nişantaşı'ndaki servisin yavaşlığından dolayı uzak durmanız gereken bir mekan.
hesabın var mı? giriş yap