• birkaç ay önce keşfedip sabunlarını kullanmaya başladığım ve diğer ürünlerine geçtiğim doğal kozmetik ve bakım markası.

    sabunlarından nar çekirdeği yağlı ve portakallı olanı efsane kokuyor ve cilde etkisi çok iyi. saç bakım yağı ve toniklerinden de sipariş verdim ve her siparişte diğer ürünlerinden tester koymaları (ki bit kadar değil oldukça bereketli testerlar) ayrıca profesyonel, işlerini gerçekten titizlikle ele alıyorlar ve ürün içerikleri gerçekten zengin. black friday'de trendyol'da %50 indirim duyurdular ve markayı tonikti peeling'di talan ettim. hatice teyze gibi overrated markalardan sonra yöneldiğim doğal kozmetik arayışımda arifoğlu ile birlikte (özellikle sabunda arifoğlu'ndan çok daha iyiler) başı çekmekte şu an. bilenler ilgilenenlere anlatsın.

    https://www.badenatural.com/
  • saç bakım yağını ve shea yağını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. özellikle saç bakım yağı ne güzel yumuşacık yaptı saçlarımı. shea yağı soğuk sıkım olduğu için kullanımını herkes sevmeyebilir.
  • saç bakım yağını ve shea yağını kullanıyorum ve çok memnunum.
  • bitkisel uçucu yağ siparişi verdiğim aromaterapici.
    ilk sefer için yüklü sipariş girdim. umarım ürettikleri yağlar kalitelidir yoksa çok pis söverim.

    edit:

    ürünlerden memnun kaldım.

    nane, limon ve çay ağacı uçucu yağı ile hindistan cevizi sabit yağı almıştım.

    limon yağının kokusu ve kalıcılığı biraz zayıf gibi ya da en azından üçünü karıştırınca arada kayboluyor olabilir.

    ürünlerin genel kalitesi pekala. tavsiye ederim.
  • badecanlarin şahane ve sampuana veda ettiren sabunlarindan sonra, lan bu dogallik isleri dogru galiba diyerek iki adet urun siparis ettim az once kendilerinden. yaslanma karsiti serum ve onarici yüz balmi. %60 indirime denk geldim bir de. gerci ben boyle buyuk indirimlerden hep killanmisimdir. bakalim..deneyip gorup editlerim.
  • bir çok baz yağ ve uçucu yağını kullandığım firma. biraz araştırma yaptıktan sonra indirime de denk geldim diye bir çok yağ aldım. kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum kıytırık aktar yağları gibi değil ancak bir (bkz: homemade aromaterapi), (bkz: art de huile) de değil.

    ayrıca öğrendim ki indirime denk gelmemişim yılın 11 ayı zaten indirim yapıyorlarmış. özellikle lavanta(hibrit olmayan lavandula angustifolia cinsi) gibi pahalı yağları yılın çoğunluğunda bu kadar ucuza satmaları beni işgillendirdi açıkcası.

    siparişlerde genelde minik hediyeler, tek kullanımlık cilt serumları vb. göndermeleri çok güzel bir jest.
  • ucucu yaglarini indirimde kullaniyorum. ask ve huzur karisimlari cok guzel ama cilt bakim urunleri hakkinda ayni seyi soyleyemeyecegim. kusburnu ve hassas ciltler icin olan serilerini kullandim suratimi zimpara gibi yapti. nemlendiricileri de suratta kalip gibi duruyor, hic emilmiyor. aninda sivilcelendirmeye basliyor.
  • ylang ylang, paçuli ve günlük yağlarından edindim. başka bir markadan bu yağları hiç koklamadım, o yüzden bilemiyorum. ama bilhassa ylang ylang gibi kokusu çok beğenilen bir yağ bildiğin kötü kokuyor. kendimce yaptığım orijinallik testini geçti. yine de emin değilim. bir daha tercih etmeyeceğim.
  • aromaterapi bilmeyen bir marka. böyle ellerinde ne varsa karıştırıp sunuyorlar sanırım. bir simya evi, bir art de huile değil.
  • yıl sonu %60 indirimiyle 32 liraya aldığım ürün, şu an %50 indirimle 80 tl.
hesabın var mı? giriş yap