• çok önemli bilgi : çaylak hesapların başlık açma yetkisi olmadığından yardım ricasında bulunan konu sahibi @01011010 nick’li çaylak yazar, birkaç gün önce @subliminal kuvvet nick’i ile hazır bir yazar hesabı aldığını ve ilgili kişilerin bu normal ekşi sözlük yazar hesabı üzerinden kendisi ile bağlantı kurabileceklerini belirtmemi istedi. duyurulur. ( zaten başlık altındaki entry’leri de mevcut @subliminal kuvvet’in, her türlü bilgiye kendisi ile irtibata geçerek ulaşabilirsiniz.)

    edit: eylül ayında karar belediye meclisinden geçmiş, ocak 2022 itibariyle başlıyor zaten haberler. sözlükte ise ilgili bafra ve bafra ovası başlıklarına entry giren yazarlar hiç bu olaya değinmemişler. sanki böyle bir sıkıntı hiç yokmuş gibi davranılmış… elçiye zeval olmaz diyerek sözümü noktalamak istiyorum.

    @01011010 nick’li çaylak yazarın, başlık açamadığı için birkaç dakika önce gönderdiği mesajla aracı olmamı rica ettiği, bafra’da 1. derece tarım ve 1.derece sit alanına sebze meyve hal’ı yapılmak istenmesi sebebiyle üzerlerinde büyük bir siyasi baskı olduğunu belirterek; türkiye genelinde tepki oluşturmak istediklerini ifade ettiği, yöre halkı için çok büyük önem taşıyan durum. konuya dikkat çekmek adına değerli yazar arkadaşların da destek olacağı inancındayım. teşekkürler.

    not: konu ile ilgili google’da kısa bir araştırma yaptım mesaj üzerine ve gerçekten de haberin sınırlı bir alanda hapsolmuş, fazla duyulmamış olduğunu gördüm. ekşi sözlük’te de ne bafra, ne de bafra ovası başlığında konuya ilişkin bir tane bile entry’ye rastlamamak dikkatimi çekti. samsunlu, bafralı yazarlarımızın görüşleri çok değerli olacaktır.

    rastladığım haberler şunlar oldu konuyla ilgili:

    https://www.google.com.tr/…t=mobile-gws-wiz-hp#ip=1
  • bindiği dalı kesmek bu, işte bu kadar aptallar. üretemeyince o halde ne satacaksınız acaba?
  • doymamış muhterislerin başka bir icraatı daha.bari kendi memleketiniz olan yerleri para uğruna mahvetmeyin diyeceğim de aklıma her seferinde uzungöl'e yapılanlar geliyor.
  • (bkz: uzungöl)
  • bize ne abi. meclis dilekçe komisyonu'na başvurun.

    bafra 2018 seçim sonuçları:
    ak parti: %51,57
    mhp: %17,98
    iyi parti: %14,15
    chp: %13,78
    sp: %1,20
  • her şeyi bitirmeye yemin etmiş bu oluşum. delirmemek elde değil.
    t: yapılmaması gereken, yapılması için tüm hukuksuzluklara başvurulan, ülkeyi en ufak parçasına kadar bitirmeye ant içmiş namussuzların yapmaya çalıştığı hal.
  • bize ne mi? iktidarı muhalefeti fark etmez çoğunluğumuz sadece taraf.
  • arazi 190 dekar, sadece kis ayinda yaklasik 1200 ton sebze üretiliyor. senede üc ürüne kadar alinabilirken bazi hibrit türevi ürünlerde daha fazla tonaj alinabiliyor. brokoli, beyaz lahana, kirmizi lahana, ispanak, pirasa, turp, karnabahar, bugday, kapya biber cesitleri, karpuz, kavun, misir mükemmel kalitede ve yüksek tonajda aliniyor.

    köye cok yakin alternatif yerler var tarim yapilmayan, yakin ve uzak alanda. eger yapilacaksa mutlaka oralara yapilmali.

    arkadaslar lütfen sesimizi duyurun, sosyal medya dahil bircok yerde durdurulmasi icin calisma baslattik. desteginize ihtiyacimiz var eksisözlük!
  • elin oğlu tarım yapılabilir bir avuç toprağa muhtaç, bizimkiler bol bulmuş üzerine beton döküyor, ah memleketim vah memleketim…
hesabın var mı? giriş yap