• ebeveynlere anne baba olabilir ehliyeti verilmesi gereken hazin bir olay. ancak bu kadar sorumsuzluk olur.

    bayram tatili dönüşünde bagajda eşyaların üzerinde uyutulan 13 aylık bebek, bagaj kapağının açılması nedeniyle yola düşmüş. yaklaşık 2 kilometre gittikten sonra araçtakiler bebeğin yerinde olmadığını fark etmiş. bunun üzerine sürücü amca muhammet metin bucak, araçla geri döndü. bucak ailesi yolda yaptığı aramada başka araç veya araçların üzerinden geçmesi sonucu muhammed melih'in cansız bedenini buldu.

    edit: kumdankaleci adlı yazar mesaj attı. linki ekledim. kazayı anlatan dede hasan b., “yolda gidiyorduk, bebeğin annesi bagaja baktı, bebek kaymış mı? kaymamış mı? diye. bir bakıyor ki çocuk yok. sonra annesi arkada feryat etti. bana, ‘baba bagaj açılmış’ dedi. annesi öyle deyince hemen durduk. bagajı açtım ki bagaj kapısı kapalı değil, kilitli değil. baktık çocuk yok. nerede düştü onu bilmiyorum” dedi.

    link
  • piknik tüpü mü lan bu , kamp sandalyesi mi ? çocugu bagaja nasıl koyarsınız.
  • --- spoiler ---
    kaza, saat 22.30 sıralarında aksaray-ankara kara yolunun 12’nci kilometresinde meydana geldi.

    ...

    ardından jandarma ve polis ekipleri çağrıldı. ekipler, muhammed melih'in üzerinden geçen araç veya araçların belirlenmesi için çalışma başlattı.

    --- spoiler ---

    gece karanlığında ailenin kendisinin sebep olduğu cinayet için bebeği o karanlıkta ezenleri bulacaklarmış...
  • buna sorumsuzluk denilmez. resmen çocuğu öldürmüşler cinayetten yargılanmalı. işte bu yüzden öyle önüne gelen anne baba olmamalı.
  • 13 aylık bebeğin ağırlığı ne olacak, al kucağında uyusun, mis gibi kokusunu içine çek o uyurken. en basitinden bagajda nefes alabilir mi diye hic mi düşünmediniz? düşündükçe çıldırıyorum bu sorumsuzluğa. olan yavrucağa oldu, bunlara gram üzülmem böyle insanlar ürememeli.
  • canını cehalete teslim etmiş olan bebecik. çok üzücü.

    ben balkonuma yuva yapmış yumurtalarının üzerinde yatan güvercin ürkmesin diye akla karayı seçiyorum millet öz evladını bagaja yatırıyor. valla bravo.
  • hiç inandırıcı olmayan kaza.
    ulan kapı açılıp düştüyse 2 km sonra farkına varmazsın, hemen anlarsın, yani geri zekalı olsan anlarsın.
    araç renault kangoo model sanki. çocugun ordan düşmedi için kapının komple açılması lazım. ses çıkar, rüzgar gelir "aaaa kapı açıkmış" dersin, 2 km gitmezsin.
  • isin icinde baska bir is olmasi kuvvetle muhtemel gibi gorunuyor.
    kimse el kadar bebeyi bagaja yatirmaz. ayrica arac doblo tarzi bir arac, onca kisi bagaj acilinca hic mi duymamis ya da gormemis? esas incelenmesi gereken o aractaki herkes. kimbilir bebegin basina neler geldi...
  • en acımasızca eleştirileri yapın bakalım. hatta hakaret edin... insanların kendilerini hatadan uzak görmesi ne salakça bir şey. o ana baba da zaten çocuklarının böyle feci bir şekilde ölmesini isterdi. evet siz çok akıllısınız millet cahil aptal salak.

    insanlar kendilerini ne sanıyor? insanları acımasızca eleştiren kişiler kendi hayatlarında hiçbir şey yapmayan tipler. hiçbir şey yapmadıkları için hata da yapmıyorlar. sonra da milleti küçük görme hakkını kendilerinde bulup, bu hakkı kullanarak kendilerini tatmin ediyorlar.

    ekleme: gelen bir sürü mesajda "mümkün mü böyle bir şey, o bagaj nasıl açılır kasıt var burada" deniliyor. ben bu konu hakkında bir şey demiyorum. kasıt olabilir. araştırılıp bulunur vs. benim bahsettiğim şeyin ne olduğunu başlıkta yazılanları okuyarak anlayabilirsiniz. ben sadece birtakım insanlara ayna oldum. ayna işini yapar. güzeli çirkin, çirkini güzel göstermez. gördüğünden memnun değilsen kendini düzelt. aynaya suç bulma.

    ekleme: belki 50 60 mesaj geldi. birkaçı dışındaki mesajlar bana gösterdi ki, ülkemizde çok ciddi bir okuduğunu anlama sorunu var. insanlar okuduklarını anlamıyor. yazdıklarımı doğru düzgün okuyup anlasanız mesaj atmanıza gerek kalmaz.
  • şaka gibi olay. ulan ben kedilerimle yolculuk yaparken bile aman kucağımda uyusun en rahat o etsin diye çabalarım bebek bu ya uyusun diye bagaja koymak ne demek!

    baklava tepsisine bile daha değer verirsiniz gerçekten

    tamamiyle ailenin suçudur. gece vakti yolda yatan 13 aylık bir bebeği kim nasıl fark edecek o insanlara da sizin cahilliğiniz yüzünden vicdan azabı çektirdiniz üstünden geçmelerine sebep oldunuz..
hesabın var mı? giriş yap