• bahçeli’nin kendi adına konuşabilmesi şaşırttı.
  • yanındakilerden (kaldıysa) aklıselim bir insanın sayın bahçeli'ye şunu açıklaması lazım:

    ismail metin temel, t.c. cumhurbaşkanı olan kişiyi ve bu kişinin devleti ilgilendiren konuşmalarını değil,

    a.k. partisi başkanı kimliğiyle kürsüden rakibine hakaret eden bir siyasetçiyi, bilerek, isteyerek, bu eleştirileri duyduğu için mutlu olarak ve mutluluğunu yansıtarak, arkasına yaslanarak, şevkle, uzun süre alkışlamıştır.
    tsk'da kurallar sayın bahçeli'nin at koşturduğu siyasi parti kalıntısından çok daha köklü ve nettir. ismail metin temel, en iyi ihtimalle ordudan ihraç edilmelidir, davranışının bedeli budur çünkü.

    aksini iddia edenler, lütfen, muhalif açıklamalar yapan bir kişiyi alkışlayan ve takdir eden bir orgeneral görüntüsü canlandırsın kafasında. sonra ordunun tarafsız olma zorunluluğunun önemini tekrar değerlendirsin.
  • artık bu adamın konuşmalarını dikkate alıp yorum yapmak bile yersiz. sonuç olarak daha 1-2 sene önce yaptıkları/söyledikleri ortada. şimdiki hali ortada. mhp oyunu %18lerden %3 e düşürerek parti tarihine kara leke olarak yazılacak.
  • bahçeli'yi ciddiye alıp da haber yapan medya kuruluşlarının hala mevcut olması oldukça komik geliyor bana. bahçeli kimin çocuğuysa yazık lan cidden acıdım.
  • gelsin mitinglerde bahçeli videoları. bağırmayacaktın anton artık ağzının yerini de biliyorum.
  • bahçeliyi savunanlar yesillendirsin
    düşüncelerini öğrenmek istiyorum

    edit: bir kişi bile savunmaya çalışmadı
  • konuşmasının tamamını dinledim. birçok kez cümlelerine "düşünebiliyor musunuz!" şeklinde başlayarak yükseldi.

    lan düşünebilseler senin peşinden mi gelirler sanki amk.

    tanım: akp'nin hesabına gelmediği için şu anda özgür olan kişinin zırvalamasıdır. akp'nin hesabına gelseydi şu an kendisi cezaevinde, ketıl reyiz dışardaydı ancak ketıl reyiz kendisini bahçeli gibi satmadı.
  • devlet bahçeli'yi neden alakadar ettiğini anlamadığım bir harekete, kendisinin verdiği anlamsız tepki. kendisi hükümet üyesi midir? hükümet adına mı konuşmaktadır? seçim sürecinde söylenen bir söz kendisinin aday olmadığı bir seçimde kendisini neden bir şeyler söylemeye itmiştir? devet bahçeli, hangi amaca hizmet etmektedir?
  • ulan bahçeliye stepne diyen puştlar ,siz hdpnin peşinden giderken noluyosunuz. bahceli sizdende muharrem incedende bin kat daha haysiyetlidir.
hesabın var mı? giriş yap