şükela:  tümü | bugün
  • son çıkanları ile iyice göze batan reklâmlardır.

tabii bunları dikkat çekmek için yapıyorlar ve reklâmın iyisi kötüsü olmaz ve hatta bu başlığı açarak amaçlarına hizmet ediyor olabilirim fakat bence biraz saçmalamaya başladılar.

son çıkan reklâm serilerinde dört rus hanımefendi oynuyor. başta aldırış etmedim. zaten normalde "reklâmı geç" butonuna basarım fakat birini merak edip izledim. evet bir yere kadar anlıyorum. dört rus mankeni oynatmak iyi bir reklâm stratejisi olabilir fakat bu reklâmlarda hanımefendiler "bana koy" ve "bana bas" gibi cümleler kuruyor.

bu şekilde iki video var. belki başkaları da vardır fakat ben youtube sayfalarında bunları gördüm

video1
    video2

evet her bir hanımefendi bir takımı temsil ettiği için bu cümleleri kuruyor fakat pek iyi niyetli bir reklâm olmadığı açık ve elbette rahatsız edici.

not: izlediğim dizi ülkemizde hizmet vermeyen bir platformda yer alıyor. bu nedenle bu sitelerde izlemek durumunda kalıyorum.

tanım: her dizi-film izlemek istediğimizde karşımıza çıkan reklamlar serisidir.
  • bu reklamlarda oynamayı kabul eden ablaların nasıl bir zorluk içinde olduğunu merak ettiğim reklamlar bütünü
  • bu nedir allahını seversen. adam tokatlamanin da eskiden bir şerefi, bir adabı, taktiği yöntemi vardı. kulak yakan bir auto tune ve bir kaç kıçı açık ablayla takılan loş ortamda güneş gözlüğü takmış sedat peker traşlı kekoyla "gel sen de para kazan aq" temalı reklam filmi sizce hedef kitleye biraz hakaret olmamış mı?

t: iq düşüren cinstendir.
  • cinsiyetci reklamlar vs. yazan kadınlar, erkekler bsg. sex her zaman satar. her zaman bu kadar sexy bile degilken satıyor. duyar kasicaksaniz başka sayfaya. bu arada en eski iki meslek, fahişelik ve kumarbazlik. siz kim köpek sexist falan
  • üstteki yazara kısmen katılıyorum. sex bu dünyadaki en eski mesleklerdendir. neden mi? yapılan bir deneyde maymunların evrimi incelenmekte ve bu evrim gözle görünür hale gelmesi için biraz hızlandırılmak istenmektedir. ilginç olan şuydu; maymunlara para kullanılması öğretiliyordu. ellerindeki metal parayı size getiriyor ve sizde karşılığında ona yiyecek veriyordunuz böylece maymun para kullanmayı öğreniyordu. ve feci derecede şok eden şey oldu. dişi maymunlar o metal paralar karşılığında cinsel birleşmeye gidiyordu ve parayı alıyordu.*

tanım: paralı keyif düşkünlerine hitap eden reklamlar. ne bekliyordunuz adamlar ne satacak size?
  • ya arkadaş koymuşlar dört tane rus karıyı her film sitesinde kafa sikiyorlar. üç reklamı da arka arkaya almışlar. kurtuluş yok mecbur izliyorsun.
  • bu kadınları görünce "evet kesin oynamalıyım" diyen var mı acaba?
  • kaçak film, dizi izleyenlerin tespit edildiği başlık. para verip legal yoldan izlemezsen cringe de maruz kalacaksın başka çaren yok
  • korku filmi izleyecektim bunlar yüzümden 31 çekmeye gidiyorum
hesabın var mı? giriş yap