• yaşlı/bebek bakıcısı/evde yardımcı/oyun arkadaşı vb. eleman veritabanı gibi bir şey sunan site. eleman arayan da iş arayan da ücret karşılığı bilgilerini veritabanına yüklüyor. niyet güzel ama işlevi yok.

    şahsen 20 cv kiralama hakki edindim, (sözde) iş arayanları tek tek aradım, sadece 2 aday ile görüşebildim; onlar da daha önce çalıştıkları kurum ve/veya ailelerin iletişim bilgilerini vermeye yanaşmadı. içlerinden birini ise kafaya takmış durumdayım. 2 ay önce aradığımda ilk olarak "aktif görünüyor, iş arıyor musunuz hala?" diye sordum. önce evet dedi, bebek bakımı dediğimde birkaç soru sonra "ya aslında ben biriyle anlaştım*, yaşlı bakımı" dedi. geçenlerde yine aradım, aynı yerde devam ediyor mu, anlaşabildi mi orayla öğrenmek için, aynı diyalog yeniden yaşandı.
    bu hafta tekrar ama başka bir numaradan yaşlı bakımı için aradığımı söyleyeceğim, bakalım ne diyecek.
  • "önce bize para vereceksin!" sitesi.
  • 2 aylık ilan yayınlamak ve bu ilana gelecek başvuruları göstermek için 225 tl isteyen site. yuh yani.
  • demin bir ilan gördüm bu sitede. ablanın biri niteliklere yazmış merhametli, vicdanlı, allah korkusu olan biri falan filan diye ama kendi haftada 5 gün ve günde 11 saat için 850 lira uygun görmüş. hacı senin allah korkun tam olarak nerde???
  • bir suru ucretsiz ürün saglayici site varken nasil oluyor da bu kadar yuksek fiyatlara hizmet veriyor anlayamadigim site.cocuguma internetten bakici bulmanin ücretsiz bir yolunu bulamadim.tavsiyesi olanlar yeşillendirsin lutfen.
  • minik yavruma bakıcı arama niyetiyle bir bakmak istedim, sadece ilan yayınlamaya an itibari ile 407 tl para isteyen sitedir. bu da en düşük paket, diğerlerine bakma cesareti gösteremedim. bir de fuarda mı bir yerde nereden numaramı verdiysem ayda bir arayıp bakıcı ihtiyacınız var mı diye soruyorlar, her seferinde yok diyordum daha önce giriş yapsaydım bu fiyatlar ile güzel bir yanıtım olurdu kendilerine.
    canım ülkem artık herkes kendine yolunacak bir tavuk arıyor buldumu da imkan yok bırakmıyor.
  • biraz önce baktım, 4 yıl önceki ilanın aynısı yayınlanmış, çocuk yaşları değişmemiş kandırıkçılık var gibi
  • 10 senelik olduğunu iddia edip daha kullanıcı oluşturtamayan ve giriş yapmasını sağlatamayan firma.
  • böyle gerzekçe bir sisteme para kaptıran var mıdır dedirten sözde bakıcı, yardımcı bulma sitesi.

    hesapta bedavaya ilan veriyorsun, sana güya ilana uygun adayların (belli ki elindeki hazır portföyden) ilanlarını gönderiyor ama in midir cin midir diye adaylarla iletişime geçmek istersen senden 500 tl istiyor. diyelim arkadaşların elinde güncel olmayan b.ktan portföy var ve sana bundan 3-5 aday ilanı gönderiyor. bir ümit parayı bayılıyorsun, adaylarla görüşüyorsun ama hepsi tırt çıkıyor.. geçmiş olsun. gitti 500 tl.. ya da bekle ki yeni adaylar çıksın (göndersinler) 2 ay içinde.

    (bkz: oldu canım)

    ek: haa haa aha.. ilanınıza uygun bakıcılar var diye 2-3 kişi gönderdi arkadaşlar. bunlardan birinin isim ve fotoğrafından kısa bir araştırma sonucu instagram sayfasına ulaştım. kriterlerimize uygun diye gönderilen kişi (biz yatılı yaşlı ev yardımcısı bakıcı arıyorduk) fitness, uzak doğu wellness işleriyle meşgul seksi sayılabilecek fotoları olan bir abla imiş. herhangi bir sitede böyle böyle bir ilanınız var mıdır acaba diye mesaj gönderdim instagramdan... cevap yok... muhtemelen ya google'dan rastgele foto bulup koydular. ya da arkadaşları.. iletişime geçmek için bakıcıburadaya parayı göndersem cevap ya iş bulmuş ya vaz geçmiş ya da düşündüğünüz ücret uygun değil diyeceklerdi kesin.. güzel tezgah valla.
  • para verip ilan çıkıyorsunuz ama bebek bakıcılığı deneyimim var diye başvuru yapan kişilerin bebek ne yer ondan haberleri yok. deneyimsiz kişiler başvuru yapıyor. profil kiralama hakkınız var ama seçtiğiniz profiller iş arayışım yok diye size dönüyor. zaten mevcut havuzlarında düzgün aday da yok. memnun kalmadık açıkçası boşa giden ilan parası olarak düşündük.
hesabın var mı? giriş yap